Cine o va înlocui pe Olivia Colman în serialul The Crown

A fost dezvăluit numele actriţei care o va înlocui pe Olivia Colman (45 de ani) în rolul reginei Elisabeta a II-a din serialul „The Crown“.

Actriţa Imelda Staunton o va înlocui pe Olivia Colman în rolul reginei Elisabeta a II-a din serialul „The Crown“, potrivit publicaţiei Daily Mail, citată de News.ro.    

În vârstă de 63 de ani, Staunton - nominalizată la Oscar pentru rolul din „Vera Drake“ (2004) - va juca acest rol în sezoanele cinci şi şase ale producţiei Netflix.   

Staunton este cunoscută din filme ca „Downton Abbey“, „Harry Potter“ şi „Maleficent“.Colman a debutat ca regina Elisabeta a II-a în sezonul al treilea, care a fost lansat duminică. Ea va interpreta această partitură şi în sezonul al patrulea, ce urmează să apară anul viitor, transmite adevărul.ro.

Primele două sezoane ale serialului au avut-o protagonistă pe Claire Foy. „The Crown“, creat de Peter Morgan, a fost lansat în 2016. Producătorii au decis ca, pentru fiecare perioadă abordată, distribuţia să fie schimbată, pentru a nu recurge la artificii.   

Tobias Menzies şi Helena Bonham Carter interpretează acum rolurile prinţului Philip şi prinţesei Margaret. Netflix a precizat că informaţiile apărute cu privire la distribuirea Imeldei Staunton rămân „pur speculaţii“.

Seria originală Netflix, „The Crown“ („Coroana“), se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a ca proaspăt căsătorită, în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume, în timp ce încearcă să stabilească o relaţie cu prim-ministrul legendar, Sir Winston Churchill (John Lithgow).

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Adevarul.ro
0