Ce surprize te așteaptă la Maratonul de Crăciun

Troienele încă se lasă așteptate, dar magia Crăciunului nu are cum să întârzie. Nu putem aduce zăpadă, în schimb vă putem invita la Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai frumoasă cursă de alergare a anului.

Pe 22 decembrie, PMAN va fi ”invadată” de personaje de poveste, cadouri, zâmbete și emoții feerice. 

Veți depăși o distanță de 3 km de-a lungul căreia veți umple traistele cu tot felul de daruri - dulci, utile și interesante, iar la final veți putea ”gusta” și la propriu, și la figurat din medalia victoriei. La cursă poate participa oricine, singura condiție este să se deghizeze într-un personaj la alegere. 

La această etapă ar fi bine să vă puneți imaginația și creativitatea la treabă, deoarece la final de cursă, cele mai ingenioase costume vor fi nominalizate. Premierea celor mai originale costume va avea loc pe categorii: individual, cuplu și familie/grup de prieteni.

Dacă ți-ai imaginat că Maratonul de Crăciun este strict despre sport, ei bine, nu e așa! Pe 22 decembrie, începând cu ora 10:00 până la ora 12:00, adică până la startul cursei, copiii se vor putea da pe patinoar gratuit. Iar de la 14:00 până la 17:00, tot gratuit, vor avea acces la parcul de distracții din PMAN.

Maratonul de Crăciun by Naturalis este o adevărată sărbătoare! Anunță familia, prietenii, căutați împreună costumele potrivite și haideți să dăm undă verde atmosferei de poveste. Vă reamintim că evenimentul este unul caritabil, o parte din banii adunați din înregistrări va fi direcționată către un copil cu nevoi speciale care are nevoie de ajutor. 

Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019 se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN, începând cu ora 9:30. Startul se va da la ora 12:00. Pentru a afla mai multe despre competiție și pentru a vă înregistra, accesați: https://craciun.md/ro/ 

source:craciun.md
0