Ce actori renumiți vor juca în comedia Comeback Trail

Scenaristul filmului "Bad Boys", George Gallo, se pregătește de turnarea unei comedii de acțiune, care se bazează pe filmul omonim al lui Harry Hurwitz din 1982. Pentru proiectul său, a cooptat un trio de legende câștigatoare de Oscar!

Robert De Niro, Tommy Lee Jones și Morgan Freeman joacă în "Comeback Trail", care va fi prezentat ca proiect în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, transmite filmnow.ro.

Josh Posner a co-scris scenariul cu Gallo, care, la rândul său, s-a bazat pe un film scris, regizat și produs de Harry Hurwitz în 1982. Filmările vor începe în luna iunie și se vor desfășura în Mexic, potrivit The Hollywood Reporter. 

De Niro, Jones și Freeman au experiență de lucru întrucât au mai colaborat înainte (De Niro și Jones în 2013 în "The Family", De Niro și Morgan în "Last Vegas" în același an, și Jones și Freeman 2017 în "Just Getting Started").  Regizorul George Gallo a lucrat cu De Niro în 1988, în "Midnight Run", și cu Morgan Freeman în "The Poison Rose", care urmează să se lanseze pe marile ecrane.

source:filmnow.ro
0