Activități pentru copii de 1 iunie: vezi unde poți merge împreună cu copiii tăi

Publicat: 30 mai 2022

Se apropie Ziua Internațională a copilului - ziua în care părinții uită de toate activitățile sale cotidiene pentru a se distra alături de picii săi. Pentru cei care încă nu și-au planificat această zi, Afisha a pregătit o selecție de evenimente care vor avea loc miercuri, pe data de 1 iunie, unde părinții pot merge alături de copii săi.

Kids Fest 2022

De această dată, în premieră, ai șansa să petreci Ziua Internațională a Copiilor altfel - un festival de muzică pentru copii, cel mai grandios din țară, care include:

  1. Cea mai tare atmosferă;
  2. Cele mai fantastice surprize;
  3. Cele mai cunoscute melodii.

Invitați speciali, bloggerii care au reușit să adune zeci de mii de fani prin rândurile copiilor din Moldova și sunt gata să prezinte un show de succes:

  • Iuliana Beregoi
  • Egor Ship
  • Mia Boyka 

Evenimentul va avea loc la VARA VARA AquaCity. Bilete online puteți procura aici.

Neon Time Kids Party 1 Iunie

De ziua  Ziua Copilului, Neon Time a pregătit o petrecere perfectă! Participanţii se vor întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul pictorului sau de sine stătător. 

La îndemâna fiecărui copil vor fi vopsele specializate pentru față, corp și chiar pentru haine, ele se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.
Evenimentul va avea loc la Teatrul Radical. Bilete online puteți procura aici.

KEDEM Kids Day

Vrei să-i oferi copilului tău cele mai vii amintiri din copilărie? Aranjează-i o adevărată vacanță sau, mai bine, adu-l la JCC „KEDEM”. Sunt 3 ore de distracție adevărată doar pentru copii. Aici poți să alergi și să sari foarte mult, să vezi adevărate minuni științifice, să faci accesorii pentru tine, să dansezi cu prietenii și, de asemenea, să obții un master class de artă teatrală.
Evenimentul are loc la Centrul Cultural Evreiesc „KEDEM”. Bilete online puteți procura aici.

Roșu aprins (RO)

Roșu aprins o prezintă pe Mei Lee, o tânără încrezătoare, ciudățică, în vârstă de 13 ani, care trebuie să se împartă între viața haotică de adolescentă și cea de fată cuminte a mamei.

Ming, mama ei protectoare, chiar ușor dominatoare, nu este niciodată prea departe de fiica ei - o realitate cu care Mei nu se împacă deloc. Și, de parcă toate schimbările adolescenței nu ar fi fost suficiente, oridecâteori devine prea entuziasmată (ceea ce se întâmplă ÎNCONTINUU), tânăra se transformă într-un uriaș panda roșu.
Filmul este prezentat la cinematograful Cineplex (Mall). Bilete online puteți procura aici.

Inimă de Foc: Neînfricata (RO)

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile.

Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind "tânărul Joe", și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.
Filmul este prezentat la cinematograful Cineplex (Mall). Bilete online puteți procura aici.

Pentru mai multe recomandări, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0