A fost publicată o nouă imagine din următorul film Terminator

Duo-ul legendar format din Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton se reunește în noul film Terminator în regia lui Tim Miller, iar noua imagine lansată din Terminator: Dark Fate ni-i prezintă pe fostul T-100 și pe Sarah Connor din nou umăr la umăr, mai îmbătrâniți, însă la fel de duri și de hotărâți să lupte pentru rasa umană.

Imaginea a fost inițial publicată de site-ul Fandango. Total Film a oferit încă un cadru din film cu interpretul lui T-800 în acțiune (deși, aparent, ar fi trebuit să fie mort după Terminator 2: Judgement Day), scrie cinemagia.ro.

Primul trailer al lui Dark Fate nu a oferit prea multe secvențe cu Arnold, așa că va fi interesant de văzut cât de ofertant va fi rolul său de această dată.

Tot din primul trailer al filmului aflăm că T-800 locuiește singur într-o cabană retrasă. Însă când acțiunea peliculei demarează, Sarah Connor (un hibrid om-cyborg) apelează la vechiul său aliat pentru a le proteja pe Dani Ramos (Natalia Reyes), Grace (Mackenzie Davis) și aliații acestora. Connor și T-800 se reunesc după 27 de ani de la aventurile din Terminator 2, însă vom afla oare și ce au făcut în tot acest timp?

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Cinemagia.ro
0