A fost lansat trailerul noului sezon The Crown

Data lansării celui de-al patrulea sezon din serialul Netflix The Crown a fost dezvăluită. Fanii vor putea urmări noul sezon începând de duminică, 15 noiembrie. În ciuda numeroaselor discuții privind amânarea sezonului din cauza pandemiei, acesta va fi lansat conform planificării.

În trailer-ul făcut public, o vedem pe Regina Elisabeta a II-a, interpretată de actrița Olivia Colman, ieșind din Palatul Buckingham și spunând „nu putem să lăsăm să eșueze ceva la fel de important precum monarhia.” Noul sezon începe undeva la sfârșitul anilor ’70, când Regina Elisabeta a II-a, dar și familia, încearcă să găsească o mireasă potrivită pentru Prințul Charles, jucat de actorul Josh O’Connor, informează elle.ro.

O mai vedem și Gillian Anderson în rolul lui Margaret Tratcher, prima femeie prim-ministru a Regatului Unit. Tensiunile apar între ea și Regină deoarece Margaret Tratcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

Însă, noua serie se concentrează și pe relația Prințului Charles cu Lady Diana Spencer (Emma Corrin), devenind în cele din urmă Prințesă de Wales. Alte momente pe care le vei surprinde în noul sezon ar fi turneul Dianei din Australia din 1983, atunci când a purtat o rochie fucsia. Însă, trailer-ul se încheie cu un moment extrem de special, care o înfățișează pe Prințesa Diana în rochie de mireasă, fiind și punctul central al serialului pentru că recreează nunta ei din 1981.

Potrivit PopSugar, designerul de costume Amy Roberts a reprodus cu mare atenție rochia iconică, iar asemănarea cu cea originală este foarte mare.

Prințul Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în 1981. Cei doi au devenit pentru prima dată părinți în 1982, când s-a născut Prințul William, iar în 1984 s-a născut Prințul Harry. Cuplul s-a separat în 1991, iar în 1996 au divorțat. Pe 31 august 1997 a avut loc tragicul accident în care Prințesa Diana a murit.

Recent, a fost dezvăluită actrița care o va interpreta pe regretata Prințesa Diana în sezoanele cinci și șase din The Crown, și anume Elizabeth Debicki. Reprezentanții serialului The Crown au mai anunțat că actorul Jonathan Price îl va interpreta pe Prințul Phillip în următoarele sezoane. În același timp, Imelda Staunton va prelua rolul Reginei Elisabeta a II-a de la Olivia Colman.

source:Elle.ro
0