8 cele mai bune filme thriller ale anului 2019

De cele mai multe ori, alegem să vizionăm un film thriller pentru doza de suspans, misterul, drama și acțiunea complexă care ne mențin conectați la ceea ce se întâmplă.

Având în vedere că multe dintre thrillerele anului 2019 au apărut deja, le-am văzut și le-am ales pe cele care ne-au făcut să ne punem câteva întrebări sau pur și simplu ne-au captivat atenția

Serenity

Baker Dill (Matthew McConaughey) este un pescar obișnuit, însă viața lui se schimbă pentru totdeauna după ce fosta lui soție, Karen (Anne Hathaway), îl contactează pentru a o salva de soțul ei actual, violent și abuziv. Karen îi propune lui Baker să-i ucidă soțul și să-l arunce în ocean, pentru a fi mâncat de rechini. Însă, ca în majoritatea thrillerelor, lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi. Criticii l-au descris ca fiind un film care te face să-ți pui la îndoială încrederea în oameni.

Velvet Buzzsaw

Filmul începe cu deschiderea unei expoziții de artă în Miami, unde este prezent și criticul de artă Morf Vanderwalt (Jake Gyllenhaal) cunoscut pentru puterea sa de a trimite în anonimat noii artiști care îi displac. Acțiunea se intensifică atunci când corpul unui artist este găsit fără suflare, alături de o mulțime de picturi intrigante. Totul devine interesant în momentul în care apare o serie de morți suspecte, toate în strânsă legătură cu picturile. Velvet Buzzsaw s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, obținând mai multe comentarii negative în urma lansării, însă firul narativ este cu adevărat interesant, așa că, dacă ți-am stârnit curiozitatea, nu mai sta pe gânduri!

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

Filmul și-a propus să portretizeze un carismatic criminal în serie, și anume, Ted Bundy (interpretat de Zac Efron). Regizorul Joe Berlinger s-a gândit să reconstituie viața de familie a lui Ted Bundy, cu ajutorul oamenilor care l-au cunoscut drept un bărbat normal. De asemenea, suntem introduși și în procesul imens în care acesta a fost implicat. Fanii speculează că Zac Efron ar trebui nominalizat pentru numeroase premii importante în perioada care urmează, având în vedere prestația sa impecabilă.

Pet Sematary

Având la bază romanul eponim al lui Stephen King, filmul urmărește povestea unei familii care se mută într-o zonă rurală și, odată ce pisica lor este călcată de o mașină, descoperă cimitirul din spatele casei, unde o și îngroapă. Din acest moment, acțiunea prinde viață, la propriu!

Motherless Brooklyn

Filmul Motherless Brooklyn a fost adaptat după romanul cu același nume al lui Jonathan Lethem și are în centrul acțiunii un spion care suferă de sindromul Tourette și se străduiește să afle cine este responsabilul de moartea mentorului și prietenului său, Frank Minna. Totul se întâmplă în New York-ul anilor 1950, iar distribuția este remarcabilă, cu actori precum Willem Dafoe și Bruce Willis.

Once Upon a Time in Hollywood

Cel mai nou și mai așteptat film al lui Quentin Tarantino ne prezintă drumul către succes al unui actor ce pleacă alături de dublura sa în căutarea recunoașterii în industria cinematografică. Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și Cliff Booth (Brad Pitt) încearcă să ajungă pe marile ecrane ale lumii în ultimii ani ai Epocii de Aur a Hollywood-ului. Premiera în România a filmului va avea loc la începutul lunii august.

The Woman in the Window

Amy Adams dă viață acestei povești pe care de abia așteptăm să o aflăm în toamnă. În această versiune a thrillerului, o femeie (Anna Fox) suferă de agorafobie și, ca rezultat, își spionează de la fereastră vecinii. Totul pare perfect în regulă până când observă un act cumplit de violență și nu știe dacă să aibă încredere în ceea ce a văzut și să reacționeze în vreun fel sau dacă totul se întâmplă în mintea ei.

The Rhythm Section

Regizat de Reed Morano și având la bază romanul lui Mark Burnell, filmul spune povestea unei femei care caută răzbunare după ce află că accidentul aviatic în care și-a pierdut familia nu a fost deloc întâmplător. Blake Lively interpretează rolul principal și o vom putea vedea în acțiune de abia din luna noiembrie a acestui an.

source:Elle.ro
1