7 cele mai înfricoșătoare seriale de privit de Halloween

Indiferent că se apropie cea mai înfricoșătoare perioadă a anului sau doar ai nevoie de o producție care să-ți distragă atenția de la rutină de zi cu zi, uite ce seriale înfricoșătoare poți urmări pentru o porție bună de sperieturi.

Deși există o mulțime de filme horror apreciate, nici productiie de televiziune nu se lasă mai prejos. Iată câteva exemple care îți vor satisface nevoia de trăi intens timp de câteva zeci de minute: 

Fortitude 

A fost supranumit cel mai înfricoșător serial de care nu a auzit nimeni fiindcă a debutat în 2015 la o televiziune americană destul de necunoscută. Vestea i s-a dus rapid, iar oamenii au fost cuceriți de poveștile bizare desfășurate la Cercul Arctic. 

Hannibal 

Puține lucruri sunt mai înfricoșătoare decât realitatea întortocheată din propriile noastre minți, lucru pe care scenariștii serialului "Hannibal" l-au înțeles și l-au exploatat la maximum. 

Haunting of Hill House 

Bazat pe genialul român al lui Shirley Jackson cu același nume, spune o poveste cu fantome și o familie care încearcă să facă față influențelor paranormale în două ere diferite. 

The Kingdom 

În 1994, Lars von Trier a realizat o mini-serie daneză care îi reprezintă foarte bine stilul. Povestea este amplasată într-un centru de neurochirurgie în care atât pacienții cât, și personalul experimentează circumstanțe sălbatice, unele paranormale, unele simple orori omenești. 

The Twilight Zone 

Mai puțin înfricoșătoare, dar extrem de deranjantă, "The Twilight Zone" a preluat temerile universale ale umanității și le-a transformat într-un serial care a fascinat generații. 

The X-Files 

Vă mai amintiți de serile de vineri petrecute în fața televizorului? Din clipa în care începea genericul acela emblematic și până la finalul celor 60 de minute, telespectatorii trăiau cu sufletul la gură noile cazuri pe care agenții FBI Scully și Mulder se străduiau să le rezolve. O călătorie paranormală încântătoare ghidată de doi actori ridicol de carismatici-David Duchovny și Gillian Anderson. 

Twin Peaks 

Nu este un serial pe placul oricui, dar este tipul de producție care îi face pe privitori să doarmă cu luminile aprinse după vizionarea unui episod. E considerat "un clasic" în rândul specialiștilor și merită o șansă din partea iubitorilor de filme și seriale de groază.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0