Ștafeta de familie – noua distanță a festivalului „Hai Haiduci! by Vita”

În perioada 20 - 21 aprilie, pe teritoriul complexului etno-cultural Vatra se va desfășura cea de-a doua ediție a festivalului de sport și muzică „Hai Haiduci! by Vita”.

Festivalul din anul acesta este dedicat Anului Familiei din Moldova, motiv pentru care organizatorii au pregătit un start special pentru echipele de familie – „Family Run”. Această competiție neobișnuită este programată pentru 21 aprilie, ora 16:00.

„Family Run” este o ștafetă distractivă, de aceea, pe lângă exercițiile fizice, se vor organiza și o mulțime de sarcini non-standard și interesante. Toți participanții, chiar și cei mai mici (cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani), sunt așteptați de încercări originale și captivante, în care vor trebui să-și manifeste atenția, dibăcia, puterea, logica și pregătirea pentru noi aventuri.

Fiecare sarcină va viza consolidarea relațiilor din cadrul familiei, crearea de noi tradiții familiale, precum și implicarea tuturor membrilor familiei într-un stil de viață activ și sănătos.

Înregistrarea este deja deschisă. Nu ratați ocazia de a vă distra și de a petrece week-end-ul împreună cu familia. Sunt disponibile doar 25 de locuri. Înregistrați-vă cât mai curând! Pentru a participa, aveți nevoie de o echipă formată din 2-4 persoane.

Important! Pentru a parcurge distanța „Family”, nu aveți nevoie de accesorii suplimentare sau echipamente sportive speciale. Cel mai important e ca îmbrăcămintea și încălțămintea să fie confortabilă, să aveți dispoziție bună și dorință de a vă distra din toată inima alături de cei dragi.

Iar pentru cei care doresc să participe la competiții sportive mai tradiționale, sunt disponibile locuri la cursele de alergare de 19 și 30 km, precum și la cursa de ciclism de 30 km. Înregistrați-vă!

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul oficial al festivalului. 

source:Afisha.md
0