Pe 20 mai, vino la primul festival dedicat bumbacului – Bumbăcel Fest

Publicat: 11 mai 2023

Când ai fost ultima dată la un eveniment în aer liber, la care să te distrezi pe ritm de muzică bună, să faci cumpărături și să savurezi timpul cu cei dragi?

Nu-i așa că ai așteptat sezonul cald ca să-ți organizezi ieșirile și să-ți petreci zilele libere într-o atmosferă plăcută?

Pe 20 mai, te invităm la Bumbăcel Fest, primul festival dedicat bumbacului natural și culturii îngrijirii articolelor din bumbac!

Surprize pentru tine la Bumbăcel Fest

Multă culoare, muzică bună, târg de excepție, activități pentru copii și renumitul pilaf din Uzbekistan! Toate acestea, dar și câteva suprize, o tombolă și..încă ceva am pregătit pentru tine la festival!

Te așteptăm în parcul „Valea Trandafirilor” din Chișinău să cunoști alături de noi secretele producerii articolelor din bumbac natural, să te distrezi alături de oaspeții evenimentului și să savurezi din deliciile bucătăriei tradiționale din Uzbekistan.

Pentru copii, am pregătit activități practice și „provocări” unde să-și dezvolte abilitățile de comunicare și gândire.

Vino împreună cu familia la cel mai tare târg de articole din bumbac natural și cunoaște de la experții noștri cum să le porți și să le îngrijești corect.

Și asta nu e tot! Toți cei care vor face cumpărături în cadrul târgului, vor avea șansa să participe la tombolă și să câștige premii. Marea surpriză – o călătorie cu balonul cu aer cald!

Bumbăcel Fest este organizat de către compania de articole vestimentare și pentru casă – „Bumbăcel”.
Festivalul va începe la ora 10:00 și va dura până la ora 17:30! 
Intrarea este GRATUITĂ

source:Afisha.md
0