Festivalul de vin și muzică Underland revine! Vezi când va avea loc evenimentul

Unicul festival subteran al Vinului și Muzicii stradale Underland revine cu cea de-a doua ediție, desfășurată în beciurile Cricova, care se vor transforma pentru o zi într-o lume aparte plină de surprize. Evenimentul va avea loc pe 17 februarie 2018, iar organizatorii acestuia ne promit și de această dată o atmosferă inedită.

"Underland” - tărâmul subteran necunoscut, va fi împărțit în trei cartiere – Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant. Acesta e locul unde basmele se împletesc cu realitatea, unde minunile se întâlnesc la fiecare pas, unde vinul curge gârlă mereu și muzica răsună, unde locuitorii dansează, cântă și nu au nicio grijă!

Oaspeții evenimentului se vor transforma în cetățeni Underland cu drepturi depline și vor avea ocazia să descopere printre miile de butoaie, aroma îmbătătoare de vin, răcoarea labirintelor de piatră și deceniile de istorie - artiști și cântăreți de stradă, jonglori și magicieni, statui vii, mâncare delicioasă și multe feluri de vin roșu, alb, spumant și izvar.


Acest eveniment va fi însoțit de o mare sărbătoare, la care vă invită și vă așteaptă toți locuitorii acestui minunat orășel! În perioada 23 noiembrie - 31 decembrie prețul bietelor este de 200 lei, iar de pe 1 ianuarie până pe 17 februarie - 250 lei. Copiii până la 12 ani intră gratuit la festival. Puteți cumpăra chiar acum bilete online pe Afisha.md.

Imagini pentru orasul subteran cricova

source:Afisha.md
0