Astăzi Dan Balan va evolua cu un concert Ventigo la Chișinău

Astăzi, 8 noiembrie, pe scena Palatului național „Nicolae Sulac”, va avea loc un concert solo al interpretului popular din Republica Moldova, cunoscut în întreaga lume. Dan Bălan va surprinde publicul din Chișinău cu un nou program Ventigo.

Dan Bălan este interpretul și autorul multor hit-uri, datorită cărora, Moldova este cunoscută nu numai ca cea mai productivă țară producătoare de vinuri din Europa, dar și ca republică  incendiar-muzicală.

Evoluările lui Dan Bălan încarcă de fiecare dată publicul cu o energie incredibilă și o adrenalină incendiară. Fiecare concert al cântărețului este un show bine pus la cale, care nu lasă pe nimeni indiferent. Astfel, recent, Bălan a cucerit și pe kieveni cu prestația sa. 

"A fost incredibil cât de mult se dedică această persoană publicului, toată seara am zâmbit întruna. Toate melodiile, chiar și cele puțin cunoscute, îmi păreau cunoscute de mulți ani și cântam cum puteam împreună cu el. Spectacolul a fost excelent, lumini, efecte speciale, repetiția și filmarea videoclipului chiar în timpul concertului"- au scris fanii entuziasmați. 

Vrem să remarcăm faptul că în timpul concertului, publicul este așteptat nu numai de hit-uri bine cunoscute, ci și de melodii noi, rareori auzite. Locuitorii orașelor Kiev, Harkov și Odesa deja au reușit să se bucure de programul concertului, acum e rândul chișinăuienilor.

Nu ratați șansa de a vă bucura de spectacolul grandios al singurului interpret din Moldova, care a fost nominalizat la prestigiosul Premiul Grammy.

Concertul va începe la ora 19:00. Biletele pot fi achiziționate la casele Palatului Național, dar și pe site-ul afisha.md.

source:Afisha.md
0