Afisha anunță o colaborare cu Teatrul Fără Nume

Afisha.md – cel mai bun ghid în lumea divertismentului începe o colaborare cu „Teatrul Fără Nume”,  un teatru din Chișinău cu o abordare artistică specială.
Acum iubitorii de teatru vor putea achiziționa bilete la spectacolele îndrăgite direct de pe afisha.md. 

Cea mai bună noutate este că biletele online sunt deja disponibile, iar pe 28 noiembrie, ora 19:00, Teatrul Fără Nume își deschide larg cortinele pentru spectatorii săi și pune în prim plan – bunătatea și miracolul credinței în oameni.

Afisha îți recomandă  să-ți petreci duminica alături de cei dragi la un spectacol desăvârșit - ,,My Darling Missis Kronky sau Cum să omorâm bătrâna’’, în regia lui Mihai Țărnă.

Un spectacol caracterizat prin caricaturizare și parodiere – o comedie burlescă care ascunde în esența sa o dramă a omenirii. Această piesă de teatru ne oferă o lecție prețioasă : Bunătatea poate tămădui și cele mai întunecate inimi.

Teatrul Fără Nume din Chișinău este cunoscut pentru spectacolele sale în care decorul și costumele actorilor sunt cu totul deosebite.

Menționăm că pe 27 martie de ziua Mondială a Teatrului, denumirea Teatrului ,,Ginta Latină’’ din Chișinău și-a modificat denumirea în ,,Teatrul fără nume’’.

Pe 28 noiembrie, ora 19:00, Teatrul Fără Nume își deschide larg cortinele pentru spectatorii săi și pune în prim plan – bunătatea și miracolul credinței în oameni. Grăbește-te să prinzi un loc la spectacolul de pe 28 noiembrie, ,,My Darling Missis Kronky sau Cum să omorâm bătrâna’’și descoperă prin intermediul spectacolului cea mai importantă enigmă a omenirii– bunătate.Cumpără bilete aici: https://bit.ly/afisha-my-darling-missis-kronky

source:Afisha.md
0