Fiecare tânăr de 18 ani poate beneficia de 1000 de lei pentru a merge la spectacole sau concerte

Publicat: 4 martie 2023

Pe site-ul afisha.md, pentru evenimentele care fac din categoria "Cultură", cum ar fi filmele autohtone, spectacolele din teatre sau concertele, acum poți procura bilete folosind Voucherul Cultural. Ce înseamnă acest lucru? Citește în articolul de mai jos.

Ce este voucherul cultural?

Voucherul cultural reprezintă un buget de 1000 de lei pentru tinerii care împlinesc 18 ani, pe care aceștia îl pot utiliza pentru a merge la evenimente culturale, cum ar fi: expozițiile, spectacolele sau concerte. 

Cine poate beneficia?

Poți folosi Voucherul Cultural dacă:

  • Ai 18 ani (nici mai mult, nici mai puțin)
  • Ai semnătură electronică
  • Ești cetățean al Republicii Moldova

Procesul de obținere a voucherului cultural este simplu și rapid. În primul rând, tinerii cu vârsta de peste 18 ani trebuie să obțină semnătura electronică prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă. În termen de 10 zile, suma de 1000 de lei va fi transferată în contul personal și este gata de a fi folosită pentru plată. Înzestrați cu semnătura electronică, treceți la alegerea unui eveniment cultural.

Vizitați site-ul de vânzare a biletelor, alegeți evenimentul dorit, apoi trecând la metoda de achitare alegeți opțiunea de plată prin voucher cultural. Suma achitată pentru bilet va fi dedusă din soldul de 1000 de lei. Suma rămasă poate fi folosită pentru alte cumpărături! Pentru a finaliza tranzacția, confirmați identitatea dvs. cu o semnătură electronică pe platforma MPay.

Instrucțiunea detaliată referitor la utilizarea Voucherului Cultural pe site-ul afisha.md poate fi văzută aici.

Voucherul Cultural poate fi folosit doar la evenimentele autohtone cum ar fi filmele autohtone, spectacolele din teatre, expozițiile, spectacole de circ, festivaluri, activități meșteșugărești sau concertele. Lista evenimentelor culturale care au loc în țară poate fi văzută aici.

Mai multă informație despre Voucherul Cultural poți vedea online pe site-ul vouchercultural.md

source:Afisha.md
0