La teatru sau la petrecere? Unde mergi în acest weekend

Iar e weekend! Și asta înseamnă că e timpul să ne distrăm! Nu te speria de zăpada de afară, ci dimpotrivă, savurează atmosfera de iarnă din plin în localurile tale preferate. Fie că vrei să petreci zilele libere cu prietenii, fie cu familia sau cu persoana iubită, Afisha.md a selectat câteva evenimente potrivite pentru orice situație.

Drinks are magic

 
Știai că există băuturi magice? Cei de la Mojito sunt siguri de acest lucru. Iar pentru a-ți demonstra, te invită pe 19 și 20 ianuarie la serile „Drinks are magic”. Vineri vei avea parte de muzică bună, pentru că vor evolua Christine Renard și Iunna Savciuc, iar sâmbătă te poți delecta cu ritmurile oferite de Wade. Petrecerile vor avea loc pe adresa bd. Moscovei 11/5.

B.U.G. Mafia


Da da da! La Chișinău vin cei de la B.U.G. Mafia. Suntem siguri că știi versurile a cel puțin o piesă de-a trupei. Așa că nu rata șansa să-i asculți live, în clubul „Famous”, pe 19 ianuarie. Un concert de zile mare, pe care fanii trupei îl vor aprecia la justa valoare.

Retro Party


În această vineri, cu adevărat ai ocazia să călătorești în trecut. Pe lângă concertul B.U.G. Mafia, în clubul „Sfinx” este organizată Retro Party. Hiturile anilor 80’ - 90’ și 2000 vor încinge ringul de dans. MC Johnnie Walker, DJ Blade și DJ Omnik vor fi cei care vor mixa piesele tinereții tale. Începutul petrecerii - ora 22:00.

Skills


Rezervă seara de sâmbătă pentru o petrecere neordinară, organizată de Teatrum, în cadrul căreia vor evolua cinci DJ de top din Moldova. Christine Renard, Iunna Barbie, Android, Skanner și Max Rubliov vor include stilurile lor preferate în diferite formate și te vor ține în priză toată seara.

Facebook și Instagram cu Alexandru Kantsler


Iar dacă vrei să dedici acest weekend dezvoltării tale profesionale, poți merge la Cursul de SMM desfășurat de Alexandru Kantsler. Acolo vei afla cum să obții efect maximal de la publicitatea online și cum să folosești în acest scop rețelele de socializare. După acest curs vei ști cum să transformi statul pe Facebook și Instagram în strategii de promovare.

Spectacole de duminică


Duminică este ocazia perfectă să mergi la teatru. Poți alege baletul în trei acte „Alba ca Zăpada și cei șapte pitici” de la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Cu siguranță vei redescoperi această istorie și o vei îndrăgi mai mult. Un alt spectacol pe care îl poți urmări duminică la Teatrul Republican „Luceafărul” este „Testamentul” de Gheorghe Urschi, o comedie cu un subiect „fierbinte” din realitatea imediată a anilor 90’, care se joacă mereu cu sala plină. Piesa „Hoțul”, jucată pe scena Teatrului Național Satiricus „I. L. Caragiale”, povestește despre pasiunea arzătoare și spiritul libertin, propriu spumoaselor comedii italiene în care eroii nimeresc în cele mai imprevizibile și riscante situații și ies din ele destul de ușor și cu umor.

Sperăm că ai găsit evenimentul potrivit pentru acest weekend. Iar dacă vrei să vezi întregul spectru de petreceri, expoziții și treninguri, intră pe Afisha.md, alege ce-ți place și cumpără bilete online, comod și simplu.

source:Afisha.md
0