5 locuri unde poți petrece weekendul cu familia și prietenii

Publicat: 20 mai 2022

Dorința de a evada de la ambuteiaje, aglomerație și probleme cotidiene cel puțin pentru o zi persistă în gândurile fiecăruia dintre noi. Anume din acest motiv, echipa Afisha.md a pregătit o selecție de locuri pe care le poți vizita cu prietenii sau familia în weekend.


Zona de Odihnă CiocârliaZona de Odihnă Ciocârlia vă propuneți să vă relaxați în foișoare confortabile din lemn natural. Aerul curat și grătarul de aromă în compania oamenilor dragi timpul de bună oportunitate a petrecerii libere, de a scăpa de rutina zilelor de muncă.

Unde se află? Şoseaua Balcani 36, Chișinău

Pentru comoditate, pe teritoriu există trei tipuri de foișoare. Vizitatorii au parte de parcare gratuită, muzică live, teren de volei, clovni, jocuri interactive și concursuri pentru copii. Pe teritoriul zonei de acord se află și restaurantul Café de Flore, care poate găzdui până la 90 de persoane.

Program de lucru: Zilnic de la 10:00 până la 00:00
Telefon de contact: +37378378378


Zona de Odihnă "Pădurea Veselă"Unde se află? Ieșirea din oraș prin sectorul Ciocana, în direcția s. Colonița - 1,5 km de la Postul Poliției Rutiere (lângă Autocros).

Vizitatorii se pot bucura de foișoare din lemn, dotate cu frigider, iluminare, grătar. Teritoriul este curat, îngrijit, înconjurat de mulți copaci, ca într-o pădure adevărată. Copiii vor putea petrece timpul la terenul de a juca special amenajat. În perioada de vară pe teren este instalat un tobogan gonflabil.

Recent, acolo a fost amenajată și o corabie mare din lemn, care, cu siguranță, va fi pe placul copiilor. De asemenea, pot fi închiriate hamacuri. Mândria zonei de odihnă este complexul de saună, construit sub forma unei clădiri cu cupolă în vârful dealului.

Program de lucru: Deschis 24 ore
Telefon de contact: +37369977749


Complexul hotelier-turistic Cabana „Poiana Bradului”Poiana Bradului este locul perfect pentru odihnă împreună cu familia, pentru evenimentele romantice, pentru întâlniri vesele cu prietenii și chiar pentru petrecerile corporative.

Unde se află? La 2 km distanță de Chișinău, printre brazii verzi, în direcția comunei Tohatin.

Peisaje frumoase, aer curat, căsuțe din lemn natural pe malul iazului, restaurantul - toate acestea vă așteaptă la Poiana Bradului în orice viață a anului.

Program de lucru: Deschis 24 ore
Telefon de contact: +37379301073


Baza de odihnă GoTurBaza de odihnă GoTur găzduiește o alegere excelentă de a petrece timpul cu prietenii sau cu familia. Aici veți uita de rutina urbană, relaxa și veți admira frumusețea naturii.

Unde se află? La o distanță de 9 km de Chișinău, pe traseul M14, în pădurea Strășeni.

Ce le oferă vizitatorilor? Foișoare din lemn, piscine deschise, teren de volei, teren de joacă pentru copii, bucate tradiționale, gătite în cuptor cu lemne. Fiecare foișor este prevăzut cu un loc special pentru grătar cu masă, scaune și prize electrice. De asemenea, în stațiune există 4 surse de apă industrială.

Program de lucru: Zilnic de la 10:00 până la 19:00
Telefon de contact: +37379971424


TREEHOUSE RELAXPARKTREEHOUSE RELAXPARK este locul în care mintea, corpul și natura sunt în armonie. Lasă-te sedus de energia pădurii și petrece un sejur de neuitat.

Unde se află? La 2 km distanță de Chișinău, în direcția comunei Tohatin.

Ce le oferă vizitatorilor? Cabane și vile cu saună, foișoare și una dintre cele mai luxoase piscine pe care le puteți găsi în raza întregului oraș. Un meniu delicios alcătuit din cele mai diverse tipuri de salată, pizza, și limonadele care sunt deja gata să vă răcorească.

Program de lucru: Zilnic de la 9:00 până la 22:00
Telefon de contact: +37379220033

Pentru mai multe recomandări, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0