Vin Diesel ar putea adăuga o nouă franciză filmografiei sale

Vin Diesel ar putea adăuga o nouă franciză filmografiei sale, scrie Deadline, seria de acţiune şi comedie Muscle dezvoltată de STXFilms. Preşedintele aceseteia, Adam Fogelston, care susţine proiectul (alături de compania de producţie a starului, One Race Films), este convins că există aici pontenţial pentru o nouă franciză de succes.

„Îl ştiu pe Vin Diesel de mai bine de un deceniu. Am lucrat îndeaproape cu el la Fast & Furious şi ma entuziasmează ideea că are acum şansa de a-l revedea în genul acesta de filme. Muscle este combinaţia perfectă de acţiune şi umor, atribute ce i-au adus lui Diesel o mulţime de fani din toată lumea”, a spus Folgeston.

Va fi interesant de văzut dacă noul Muscle va aduce un suflu nou în cariera actorului, marcată de seriile de filme The Fast and the Furious, The Chronicles of Riddick şi xXx. După un rol de voce în The Guardian of the Galaxy (unde a a recitat, în ritmuri şi tonuri diferite, replica „I am Groot”), Diesel mai are în orarul de lucru adaptarea Valiant Comics, Bloodshot.

source:Cinemagia.ro
0