Revoltă pe platorurile de filmare ale peliculei James Bond

Filmările pentru pelicula James Bond au fost întrerupte preț de câteva ore, timp în care actorii și echipa de producție au fost nevoiți să îl aștepte pe regizorul Cary Fukunaga, care era ocupat cu... o sesiune intensă de jocuri video.

Pentru a compensa timpul pierdut, Cary le-a cerut colegilor săi să lucreze suplimentar, ceea ce i-a nemulțumit profund pe aceștia. 

"E o adevărată revoltă acum pe platoul de filmare. E destul de rău că regizorul Cary a ajuns atât de târziu la filmări și a ținut pe loc pe toată lumea, dar faptul că le-a cerut celor din producție să facă ore suplimentare a fost picătura finală. (...) S-a întors cu trei ore mai târziu, ceea ce a enervat pe toată lumea. Este o mare batjocură având în vedere că suntem în urmă.", a declarat o sursă pentru The Sun. 

Este cea mai recentă problemă apărută pe platourile de filmare ale noii pelicule din seria James Bond. La începutul acestei luni, o persoană din staff a fost rănită în urma unei explozii controlate, menționează filmnow.ro.

Acesta ar fi fost al doilea incident care a avut loc, după ce în luna mai, actorul Daniel Craig s-a accidentat la gleznă la filmările din Jamaica. 

Întârzieri au fost cauzate și de retragerea regizorului britanic Danny Boyle din proiect, din cauza unor "divergențe artistice". Se pare că „sefii” nu l-au lăsat să-l ucidă pe faimosul agent 007. 

Noul film James Bond îi are în rolurile principale pe Daniel Craig, Rami Malek, Billy Magnussen și Lashana Lynch. Premiera filmului este prevăzută pentru aprilie 2020.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:filmnow.ro
0