Reese Witherspoon a dezvăluit primele detalii despre Legally Blonde 3

Pregătește-te pentru un val de entuziasm: unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale tuturor timpurilor se reîntoarce pe marile ecrane! Elle Woods a inspirat generația noastră milenială și ne-a arătat unde te pot duce în viață determinarea și ambiția. Iată primele detalii pe care le-a împărtășit actrița Reese Witherspoon despre noul film Legally Blonde 3!

În urmă cu două luni, Reese Witherspoon confirma că se va reîntoarce în pielea personajului din Legally Blonde și va face totodată parte și din echipa de producție a lungmetrajului. Așadar este oficial: partea a treia a filmului Legally Blonde se va întâmpla!

Actrița a dat vestea cea mare fanilor ei pe Instagram și a confimat zvonurile, postând un video scurt în care se relaxează la piscină în stilul consacrat al lui Elle Woods: „Este adevărat… #LegallyBlonde3″.

Deadline a confirmat mai târziu „că lucrurile încep să se așeze”, în vreme ce Kirsten Smith și Karen McCullah, cele care au scris scenariul primului film, au început să lucreze deja la cea de-a treia parte. Platt Productions își vor uni forțele cu compania de producție a lui Reese, Hello Sunshine, pentru a produce continuarea filmului.

Kirsten Smith și Karen McCullah sunt responsabile și pentru scenariul filmelor 10 Things I Hate About You și House Bunny, ceea ce înseamnă că rezultatul Legally Blonde 3 va fi cu adevărat spectaculos. În plus, având în vedere că va fi produs împreună cu Reese, ne așteptăm ca scenariul să fie pe măsura ei.

Într-un interviu cu Entertainment Tonight, Witherspoon a împărtășit câteva detalii delicioase. „Va fi super distractiv! Am participat la o întâlnire ieri unde am discutat despre punctele principale ale noii intrigi și în special despre personajele care se vor reîntoarce și despre noile apariții. Ce vreau să spun este că m-am entuziasmat atât de tare în timpul întâlnirii, mi-am repetat întruna cât de bun va fi!”.

Abia așteptăm să aflăm ce personaje vor reveni și cum va arăta totul!

source:Glamour.ro
0