Patrick Stewart vrea să revină în universul Star Trek

The Daily Mirror scrie că Patrick Stewart și CBS sunt în negocieri pentru o revenire a actorului britanic în universul Star Trek.

Succesul serialului „ST: Discovery” i-a făcut pe cei de la CBS să-i încredințeze co-creatorului Alex Kurtzman mai multe proiecte în franciza asta, în baza unui contract ce se întinde pe 5 ani. Se pare că primul obiectiv al lui Kurtzman e să-l convingă pe Stewart să revină în rolul celebrului Jean-Luc Picard.

„E destul de probabil ca Patrick să revină la bordul Enterprise-ului. Mai sunt câteva aspecte ale înțelegerii care trebuie clarificate, dar există un acord verbal între toate părțile implicate”, spune o sursă a celor de la Mirror.

Sir Patrick Stewart a debutat în „Star Trek: The Next Generation” tocmai în 1987. L-a jucat pe Jean-Luc Picard, căpitanul navei USS Enterprise, în toate cele 7 sezoane ale serialului şi în 4 filme. Ultima oară l-am văzut în „Star Trek: Nemesis” (2002), adică de 16 ani tot așteptăm să-l revedem în uniforma vişinie şi să-l reauzim strigând „Engage!” către echipaj. În sfârşit, se apropie momentul marii reveniri.

Totuşi, printre proiectele aflate în producție se numără și un serial animat, deci e posibil ca Patrick Stewart să nu-i împrumute personajului său decât vocea. O să aflăm cât de curând, dacă e să ne luăm după sursa celor de la Mirror, care mai spune că un anunț oficial legat de revenirea lui Stewart va fi făcut în următoarele câteva săptămâni și că serialul propriu-zis se lansează în 2019. Să sperăm că-i adevărat!

source:noizz
0