Julia Roberts a dezvăluit cum trebuia să se termine filmul Pretty Woman

Actriţa americană Julia Roberts (51 de ani), care a interpretat-o pe Vivian Ward în celebrul film „Pretty Woman“ din 1990, a dezvăluit că iniţial povestea nu a fost gândită ca fiind o comedie romantică, iar finalul era cu totul altul.

Julia Roberts, într-un interviu pentru emisiunea Actors on Actors, a mărturisit că titlul fimului care i-a adus celebritatea era „3000“, iar pelicula scrisă de J.F. Lawton prezenta o poveste crudă despre viaţa unei prostituate, scrie Variety.    

Actriţa a vorbit despre faptul că filmul trebuia să fie „o dramă întunecată şi curajoasă despre prostituţie“, iar în varianta iniţială a scenariului finalul era altul. Prostituata Vivian avea o altă soartă, sfârşind aruncată dintr-o maşină pe o alee întunecată, în timp ce milionarul aruncă bani în ea, transmite adevărul.ro.

„Lewis (milionarul interpretat de Richard Gere – n.r.) o dădea jos din maşină şi arunca peste ea banii pe care îi datora pentru serviciile prestate, după care pleca, lăsând-o singură pe o stradă murdară“, a spus Julia Roberts.  

Actriţa a mărturisit că atunci când a citit scenariul filmului nu a fost deloc încântată să accepte rolul:  „Nu aveam nimic de-a face cu o peliculă de genul acesta“.   

Ulterior, scenariul filmului a ajuns la Disney. „Şi au schimbat totul şi a devenit într-adevăr mai pe stilul meu faţă de ceea ce a fost iniţial“, a continuat actriţa.    

Filmul „Pretty Woman“, din anul 1990, este cel care i-a adus faimă mondială actriţei americane Julia Roberts. În pelicula respectivă, Julia Roberts a interpretat rolul unei prostituate de care, în final, se îndrăgosteşte un milionar, interpretat de starul hollywoodian Richard Gere, iar la finalul filmului, cei doi rămân împreună.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Adevarul.ro
0