Dwayne Johnson în trailerul final al filmului Skyscraper

Filmul se bazează pe o idee originală a scriitorului devenit regizor Rawson Marshall Thurber și îl aduce în prim plan pe carismaticul Dwayne Johnson, în rolul unui fost lider al unei echipe de salvare a FBI, care după un accident nefericit, evaluează securitatea zgârie-norilor.

În timp ce evaluează cea mai înaltă clădire din lume aflată în China, lucrurile iau o întorsătură interesantă atunci când blocul imens se aprinde în flăcări și el este acuzat de crimă. Într-o cursă împotriva cronometru, Dwayne Johnson trebuie să-şi salveze familia şi să-şi salveze reputaţia. 

Acesta este cel de-al treilea trailer oficial pentru filmul Skyscraper, şi implicit ultimul incainte de lansare. Este vorba de un impuls suplimentar pentru campania de marketing şi asta se vede chiar de la începutul trailerului, care începe cu o secvență extinsă de acțiune în care personajul lui Dwayne Johnson sare printr-o fereastră, ajunge să treacă printr-un ventilator imens în flăcări pentru ca mai apoi să ne dea impresia că va pica.

Există în mod clar o mulțime de acțiune orientată spre momente surpriză care sunt destul de limitate într-un zgârie-nori, dar se pare că există şi o poveste interesantă în spatele tuturor efectelor speciale din film. Cu siguranţă nu vom avea parte de acţiune pură ca în filmul pe care acesta îl copiază, Die Hard, dar suntem siguri că Dwayne Johnson se va descurca de minune şi în această situaţie, demonstrând că acţiunea filmului este bună, chiar dacă toate scenele sunt amplificate de efecte speciale CGI.

Ştim sigur că Dwayne Johnson va face faţă tuturor provocările, exact ca celebrul personaj din Die Hard, John McClane, deoarece în timp ce clădirea se prăbușește în jurul lui, un grup de teroriști amenință siguranța soției și a copiilor săi. În timp ce rămâne fără opțiuni, Dwayne Johnson, trebuie să se ocupe şi de grupul de teroriști. Povestea pentru Skyscraper, a fost concepută și regizată de Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers), cel care a realizat si comedia Central Intelligence.

În plus față de Dwayne Johnson, care este şi unul din producătorii peliculei, filmul mai are în distribuţie actori ca Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller și Chin Han.

source:Tdfn.ro
0