Cum sună prima piesă în limba rusă, lansată de interpreta Katy Rain

Interpreta Katy Rain se pregătește serios de sezonul estival, aducând o piesă foarte dansantă, de club, dar și profundă ca sens.

„Ломает” se intitulează realizarea sa, care vine la pachet și cu videoclipul oficial – unul de imagine al interpretei. Să fie acesta primul pas ferm către piața rusească?

„În al 9-lea an de existență a proiectului Katy Rain, lansăm prima piesa în limba rusă. Muzica nu are limite legate de limbaj, iar eu mă bucur că mi-am extins spectrul, simțind-o altfel. Piesa este realizată în colaborare cu Andrei Tostogan și George Sava la Epiq Records, România, iar producția video îi aparține lui Leonid Cojocaru. Am avut 3 nopți consecutive de filmări, care se finalizau între 6:00 și 7:00 dimineața, iar oboseala era ștearsă de satisfacția generată de munca și entuziasmul întregii echipe, căreia îi mulțumesc din suflet”, a spus Katy Rain pentru EA.md, transmite Știri.md

Artista continuă să abordeze în clipurile sale imaginea femeii-vampă. În cazul acestei piese a abordat și un stil vestimentar foarte îndrăzneț. Katy apare în lenjerie sexy, prin fum, cu părul vâlvoi și plină de mister.

source:ea.md
0