Cum arată mașina noului Batman, dezvăluită din greşeală de creatorul acestuia

Orice artist ajunge la un moment dat să nu mai reziste tentaţiei de a se lăuda cu creaţiile sale, iar acest lucru i s-a întâmplat şi lui Jeff Frost, răspunzător de design-ul Batmobil-ului folosit în The Batman.

Frost a postat pe site-ul său imaginile din galerie, cel mai probabil fără să ceară acordul studiourilor Warner, transmite cinemagia.ro.

De ce spunem asta? Pentru că imaginile au dispărut cât ai clipi din ochi de pe site, cu siguranţă după câteva telefoane furioase de la avocaţii mega-corporaţiei. Dar a fost prea târziu, pentru că fanii filmelor cu Batman deja salvaseră pozele, iar acum ele sunt peste tot pe Twitter, fiind preluate şi de site-urile de cinema.

Dacă ne întrebi pe noi, nu am picat pe spate la vederea pozelor. Dar Batmobilul este genul de vehicul care arată ce poate doar în mişcare şi nu în câteva imagini, oricât ar fi ele de lucrate şi "atmosferice". Prin urmare aşteptăm să-l vedem la treabă, poate chiar în primul trailer care va fi lansat pentru blockbusterul regizat de Matt Reeves şi aşteptat pe ecrane în octombrie 2021.

Ştii cu siguranţă că Robert Pattinson îl interpretează pe Bruce Wayne, Colin Farrell pe Pinguin, Zoë Kravitz pe Catwoman, Jeffrey Wright pe comisarul Gordon, John Turturro pe mafiotul Carmine Falcone, Paul Dano pe The Riddler, iar Andy Serkis pe majordomul Alfred.

source:Cinemagia.ro
1