Cum arată actrițele care joacă rolurile celor mai cunoscute prințese Disney

În mod cert, prințesele Disney au fost unele dintre cele mai apreciate și îndrăgite personaje din copilăria multora dintre noi. Însă, află că poveștile unora dintre ele au fost ecranizate și au devenit unele dintre cele mai frumoase pelicule din zilele noastre.

Cu siguranță te-ai uitat în copilărie la cel puțin un film animat Disney și ai fost fascinată de cât de frumoase erau prințesele celor mai cunoscute povești cu care am crescut. 

Însă, trebuie să fim sincere, cu toate mai avem și acum în minte o preferată, fie că vorbim de Cenușăreasa, Aurora sau Jasmine. Din acest motiv, pe lângă desenele animate, acum avem la dispoziție și filme în care prințesele Disney sunt interpretate de unele dintre cele mai cunoscute actrițe, cum ar fi Emma Watson sau Elle Fanning.

1. Cinderella

În anul 2015 a apărut filmul Cinderella, iar rolul principal este interpretat de către Lily James. Și, ai fi surprinsă să afli că Cenușăreasa interpretată de Lily ne-a impresionat mult mai mult față de cea din desenul animat. Pe lângă rochia spectaculoasă purtată de Cenușăreasa, decorațiunile din film sunt extrem de detaliate.

2. Aurora

Regizorul Joachim Rønning s-a gândit la o interpretare unică a desenului animat Sleeping Beauty, iar astfel în 2019 a apărut Maleficent: Mistress of Evil. Trebuie să recunoaștem că această variantă e una mult mai interesantă, mai cu seamă că rolul Aurorei este jucat de actrița Elle Fanning. 

3. Belle

Oare ce actriță s-ar potrivită cel mai bine să interpreteze rolul Belle din Beauty and the Beast? Ei bine, avem noi răspunsul, iar acela e Emma Watson. Fanii Harry Potter au putut să o vadă pe Emma și într-o altă ipostază, mai cu seamă că producătorii au făcut câteva modificări față de varianta inițială a poveștii.

4. Jasmine

Putem spune că Naomi Scott s-a potrivit extrem de bine în rolul Jasmine din Aladdin. Remake-ul a apărut în anul 2019 și a ajuns extrem de repede unul dintre cele mai apreciate filme.

5. Mulan

Anul acesta va apărea filmul Mulan, regizat de către Niki Caro. În rolul principal o avem pe actrița Liu Yifei. Filmul pare extrem de promițător și e posibil să fie chiar mai bun față de varianta inițială, având în vedere trailer-ul extrem de spectaculos.

6. Ariel

Cu toate că exista un mister în jurul filmului The Litte Mermaid deoarece nu se știau care sunt actorii, recent a fost dezvăluită actrița care o va interpreta pe Ariel și este vorba despre Halle Bailey. Se pare că filmările vor începe anul acesta în luna aprilie.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Elle.ro
0