Ben Affleck a decis să nu mai continue cu seria de filme Batman

Noi detalii legate de filmul de sine stătător despre Batman au ieşit recent la iveală, ce oferă şi o explicaţie legată de retragerea lui Ben Affleck din proiect.

Potrivit Deadline.com, pelicula a fost gândită ca un reboot al personajului în universul DC şi va avea un actor nou în rol titular. Filmul nu va avea participarea şi altor supereroi DC.

O sursă apropiată producţiei susţine că realizatorii se află acum în căutarea unui Bruce Wayne/Batman „mai tânăr, mai suplu, mai vioi şi mai puternic”, căci revenirea lui Ben Affleck nu este posibilă în noul scenariu al lui Mark Bomback şi Matt Reeves (care va şi regiza pelicula). 

Detaliile poveştii ce-l va repoziţiona pe Batman în filmele DC mai pot fi retuşate şi completate până anul viitor, când este estimată începerea filmărilor. O primă variantă a scenariului a fost semnată de Geoff Johns şi Ben Affleck, însă s-a renunţat la aceasta cu totul când Reeves a preluat proiectul.

Următoarele filme DC pe care le vom putea vedea (chiar anul viitor) până la apariţia lui Batman sunt Wonder Woman 2 şi Shazam!. Se află în pregătire şi un film cu Joker (interpretat de Joaquin Phoenix) şi unul cu The Flash (jucat de Ezra Miller).

source:Cinemagia.ro
0