Weekend-ul perfect: evenimente recomandate de Afisha.md

Weekend-ul este perioada în care ne putem relaxa. Putem uita de problemele cotidiene, serviciu și stres, savurând un spectacol la Teatru sau un film la Cinema. Pentru acest sfârșit de săptămână, Afisha recomandă următoarele evenimente.

Batman

Intriga se va baza pe sosirea în Gotham City a lui Red Hood, care se dă drept Batman pentru a-l face pe acesta să arate ca un infractor. Totul va converge către o bătălie între Red Hood, Batman și Joker.

Filmul este difuzat în limba rusă la Cinema Cineplex.
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Morbius

Biochimistul Michael Morbius încearcă să-și găsească vindecarea pentru o boală rară de sânge, dar sfârșește prin a se infecta singur cu o formă de vampirism.

Filmul este difuzat în limba rusă la Cinema Cineplex.
Biletele online pot fi cumpărate 
aici.


Îți vreau soțul

În centrul este prezentat un cuplu căsătorit, soțul - Andrei, și soția - Elena. Cei doi sunt în pragul celei de a 20-a aniversare de la căsătorie. Însă deodată, Elena primește în pragul ușii sale un cadou - o amantă a soțului său. Însă ea nu vine singură, ci însoțită de o propunere intrigantă. Hmm, oare despre ce este vorba?

Spectacolul are loc la Teatrul Național Satiricus "Ion Luca Caragiale"
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Cernobîl

Spectacolul redă soarta lui Lyudmila Ignatenko, a cărei viață a fost împărțită de explozia de la centrala nucleară de la Cernobâl în „înainte” și „după”. O poveste de dragoste, curaj și sacrificiu fără compromisuri, pusă laolaltă de cuvintele unei femei care a reușit să supraviețuiască celei mai grave catastrofe tehnogene din secolul al XX-lea.

Spectacolul are loc la Teatrul Liber TOTEM din Chișinău.
Biletele online pentru data de 9 pot fi cumpărate aici.
Biletele online pentru data de 10 pot fi cumpărate aici.


Gala de Balet

După mai multe presupuneri, a fost constat că termenul “Balet” provine din cuvântul italian ballare, care înseamnă a dansa. Baletul este, defapt, o formă de spectacol teatral alcătuit din dans, ca element artistic dominant, muzică și pantomimă - un ansamblu de dansatori compus din balerini și balerine care își exprimă emoțiile pe scenă în fața dumenavoastră pentru a crea o compoziție muzicală inedită.

Evenimentul are loc la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" din Chișinău
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Doctor de Femei

Personajul principal, doctorul Moulineaux, devine infidel către soția sa la doar șase luni de căsătorie. Într-un târziu soția sa află despre acest fapt, doctorul încercând să se îndreptățească implicându-l pe prietenul său - Bassinet, care în loc de a rezolva situația dintre cei doi, o face și mai complicată.

Spectacolul are loc la Teatrul Național Satiricus "Ion Luca Caragiale"
Biletele online pot fi cumpărate 
aici.


Vin la Un Film

Filmul este produs de YOUBESC Film și regizat de către Anatol Durbală. Filmul are ca scop să ne reamintească fiecăruia acțiunile ce au avut loc aici - la Chișinău, în luna aprilie a anului 2009.

Bonus! Pentru fiecare spectator, prețul va include și un pahar de vin din partea vinificatorului “Vinăria din Vale”.

Evenimentul are loc la Teatrul Radical
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochii pe noi.


source:Afisha.md
0