Weekend-ul perfect: evenimente din capitală recomandate de Afisha.md

Publicat: 6 mai 2022

După weekendurile petrecute alături de familie în timpul Sărbătorilor Pascale, în acest sfârșit de săptămână aveți oportunitatea să vizitați diverse evenimente în capitală, de la spectacole - până la petreceri. AFISHA a selectat câteva evenimente care vor avea loc în aceste zile în capitală:

Fashion Trendsetting


ZIPHOUSE te invită la o nouă ediție a evenimentului de „Fashion Trendsetting” cu speaker-ul internațional Stella Arion, în cadrul căruia vor fi explicate direcțiile tendințelor în materie de stiluri, paletă cromatică, textile și formă pentru sezonul de Toamnă/Iarnă 2022-2023 pentru industriile creative și fashion, cât și metodele de implementare a acestora în colecțiile proprii.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Mediacor.
Cursul poate fi procurat și online aici.


FLORILE

Am adăugat mai multă lumină și sunet, asezonate cu muzică nouă proaspătă, astfel încât pereții și sunetul locației noastre să vă cufunde în lumea înflorită a magiei!

Line-up:

  • Magic Flowers
  • Nevolla
  • moushie
  • Triptamimi

Evenimentul va avea loc sâmbătă, la XELA Studio.
Bilete online puteți procura aici.


Gogoașa - Spectacol Interactiv de Animatie pentru Copii

Teatrul Planeta Clounella vă invită Duminica, 8 Mai 2022, ora 11:00 la Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Gogoașa” - jucat Live pe str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Bilete online puteți procura aici.


Neon Time Party

Neon Time crează o petrecere perfectă pentru copii! Duminică, 8 mai la Teatrul Radical va avea loc: Neon Time Party!
Participanţii se vor întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul Pictorului sau de sine stătător.

La îndemâna fiecărui copil vor fi vopsele specializate pentru față, corp și chiar pentru haine, ele se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.

Biletele online pot fi procurate aici.


Traviata - operă în patru acte

O piesă unică în felul ei, scrisă de Giuseppe Verdi - Traviata, ne redă o povestire despre iubire și neglijare, viață și moarte, inocență și regret. Povestea contradictorie creează și chipul personajului principal - Violeta Valerie.

Evenimentul va avea loc duminică, la Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu".
Biletele online pot fi procurate aici.


Doctor de femei

Acest spectacol este o comedie despre infidelitate, ceva ce va rămâne mereu actual și va persista în fiecare societate.
Personajul principal, doctorul Moulineaux, devine infidel către soția sa la doar șase luni de căsătorie. Într-un târziu soția sa află despre acest fapt, doctorul încercând să se îndreptățească implicându-l pe prietenul său - Bassinet, care în loc de a rezolva situația dintre cei doi, o face și mai complicată.

Spectacolul are loc duminică, la Teatrul Național Satiricus "Ion Luca Caragiale".
Biletele online pot fi procurate aici.


Doctor Strange în Multiversul Nebuniei (RU)

Dr. Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

FIlmul este difuzat zilnic, cu un program larg la Cinematograful Cineplex.
Biletele online pot fi procurate aici.


Pentru mai multe recomandări, fiți în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0