РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Afisha Digest
Diverse
Drive-in Concert "Moldova Mea"
Aerodrom Vadul lui Voda

1 august

Traininguri
Экспресс- курс "Научись зарабатывать деньги создавая сайты на Tilda"
ONLINE

13 iulie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

9 iulie

Traininguri
Вебинар "Как заработать на Amazon? Опыт предпринимателя"
ONLINE

9 iulie

Pentru copii
Он-лайн практикум по 3D моделированию “Стань дизайнером интерьера за месяц”
ONLINE

14 iulie

Victoriabank va deveni partenerul festivalului „FOSFOR”
27 iunie, 14:10919

Pe 6 iulie, pe teritoriul GOODZONE va avea loc cel de-al cincilea festival de muzică electronică „FOSFOR”, care va dărui vizitatorilor 11 ore de seturi incendiare din partea celor mai buni DJ-i naționali și internaționali. Victoriabank - prima bancă din Moldova, care susține în mod tradițional acest eveniment muzical, va fi partenerul evenimentului și anul acesta.

Datorită sprijinului oferit de Victoriabank, pe teritoriul festivalului vor fi instalate terminalele POS, care vor permite achitarea bucatelor și a băuturilor cu cardurile bancare. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la faptul dacă ați scos destui bani. Distrați-vă cu plăcere, iar Victoriabank se va ocupa de confortul dvs. „financiar”!

În plus, pentru toți cei, care doresc să obțină totul de la viață, Victoriabank a lansat acțiunea cu premii excepționale „Hands Free - Card Revolving”. Pentru a participa la extragerea de cadouri, trebuie să întocmiți un card de credit „Revolving” și să efectuați cu acesta cel puțin 5 tranzacții.

Extragerea de cadouri și premii valoroase are loc în fiecare lună, de aceea, fiecare participant are posibilitatea să câștige:

- un sistem de difuzoare wireless „JBL Charge 3”;
- o pereche de căști wireless „Apple AirPods 2” sau „Samsung Galaxy Buds”;
- scutere electrice „Xiaomi Mijia”.

Ultima lună a acțiunii se va încheia cu o tombolă grandioasă cu 5 smartphone-uri „Iphone XS Max 512 GB” sau „Samsung Galaxy S10 + 512 GB”. Acțiunea va dura până pe 15 august. Nu ratați ocazia de a vă îndeplini visele și dorințele chiar acum!

Mai multe informații despre acțiunea „Hands Free - Card de Credit Revolving” pot fi găsite aici.

Achiziționați-vă biletul la festivalul „FOSFOR” cu cardul „Revolving” și sporiți șansele de a câștiga un premiu de valoare în cadrul acțiunii Victoriabank.

Biletele la festival pot fi achiziționate online, pe site-urile Afisha.md, MTicket.md, Fest.md, în aplicația Coca-Cola, la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1, sau în orice magazin din rețeaua Enter.

0 au distribuit articolul
Diverse
Drive-in Concert "Moldova Mea"
Aerodrom Vadul lui Voda

1 august

Traininguri
Экспресс- курс "Научись зарабатывать деньги создавая сайты на Tilda"
ONLINE

13 iulie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

9 iulie