TOP 5 filme de acțiune cu Willem Dafoe

TOP 5 file cu Willem Dafoe

Willem Dafoe este un actor american de film și teatru care s-a filmat în câteva zeci de filme, astfel cucerind publicul din toată lumea. Acesta este foarte memorabil prin zâmbetul său, care chiar și într-un film horror te-ar înveseli. Dar cu siguranță, acesta este îndrăgit și pentru măiestria sa în actorie.

Echipa Afisha.md îți propune să revizuiești TOP 5 filme ale celebrului actor, și dacă încă nu le-ai văzut, îți recomandăm să o faci cât mai curând.


John Wick (2014)
TOP 5 file cu Willem Dafoe

Synopsis
Un fost asasin iese din pensie pentru a da de urma gangsterilor care i-au ucis câinele și i-au luat totul.


Inside Man (2006)TOP 5 file cu Willem Dafoe

Synopsis
Un detectiv de poliție, un jefuitor de bănci și un broker de mare putere intră în negocieri cu mize mari după ce furtul genial al criminalului ajunge într-o situație de ostatici.


SpiderMan: No Way Home (2021)TOP 5 file cu Willem Dafoe

Synopsis
Cu identitatea lui Spider-Man dezvăluită acum, Peter îi cere ajutor doctorului Strange. Când o vrajă nu merge bine, încep să apară inamici periculoși din alte lumi, forțându-l pe Peter să descopere ce înseamnă cu adevărat să fii Omul Păianjen.


Shadow of the Vampire (2000)TOP 5 file cu Willem Dafoe

Synopsis
Filmările lui Nosferatu și relația dificilă dintre F.W. Murnau și Max Schreck au creat fundalul, pe măsură ce distribuția și echipa încep să dispară, în timp ce Murnau se pare că a făcut un târg al diavolului cu Schreck, a cărui performanță este prea autentică.


Auto Focus (2002)TOP 5 file cu Willem Dafoe

Synopsis
Viața starului TV Bob Crane și prietenia sa ciudată cu expertul în electronică John Henry Carpenter.

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0