The story behind. De ce au fost speciale rochiile de mireasă purtate de Jennifer Lopez

Publicat: 29 noiembrie 2022

Jennifer Lopez a demonstrat că niciodată nu este prea târziu pentru a-ți întâlni marea dragoste. Artista a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. Până când a apărut Ben Affleck.

Jennifer Lopez a spus cel mai hotărât „da” din viața ei. Diva s-a căsătorit cu Ben Afleck și speră ca, de data asta, relația să fie una de durată. Contrar așteptărilor, JLo și Ben au avut o ceremonie extrem de restrânsă, la care au participat doar prietenii apropiați. Artista a strălucit la propriu, dar și la figurat în cele două rochii impecabile.

Jennifer Lopez și-a ales cu mare grijă rochiile de mireasă. Așa cum era de așteptat, nimic nu a fost întâmplător. Diva a apelat la cei mai buni designeri, iar una dintre rochii a purtat semnătura unicului McQueen. Rochia simplă, fără mâneci, a fost aleasă special de Jennifer. Mireasa a vrut ca totul să o ducă cu gândul la nunțile tradiționale și pare că i-a ieșit.

Jennifer Lopez Was 'Saving' Dress for Ben Affleck WeddingJennifer Lopez, o mireasă împlinită!

Piesa de rezistență a fost rochia creată de designerul libanez Zuhair Murad. Jennifer a lucrat cu el și pentru producția „Marry Me”. Tot Zuhair a fost cel care a creat rochia spectaculoasă din film și nu s-a dezis nici de data asta. Murad a creat pentru JLo un corset uimitor încrustat în pietre care i-a pus în valoare bustul generos.

În timp ce Jennifer s-a dat peste cap să arate impecabil, soțul ei, Ben Affleck a fost mult mai relaxat. Actorul a ales un sacou pe care îl avea deja în garderobă, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

„Mă simt norocoasă, fericită și sunt foarte mândră de el. Este o poveste frumoasă de iubire și amândoi am primit o a doua șansă. Suntem atât de fericiți, așa că nu mai dorim să repetăm istoria din trecut. În 2002, înainte să devenim publici cu relația noastră, am fost naivi, iar lucrurile au luat-o razna.

Suntem mai maturi acum, mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în puncte diferite din viața noastră, avem copii și trebuie să fim conștienți de toate astea. Suntem protectivi cu ceea ce avem, deoarece trăim vremuri minunate cu toții.”, a spus JLo, în urmă cu câteva luni,  pentru People.

source:Afisha.md
0