Teatrul TOTEM prezintă o nouă premieră: Spectacolul O2

Publicat: 19 ianuarie 2023

PreviewImage

Pe data de 28 și 29 ianuarie, ora 18:30, la Centrul Național de Educație prin Artă va avea loc premiera spectacolului: O2

Synopsis: Doi interpreți "relatează" istoria lui Alexandru dintr-un orășel de provincie, care s-a îndrăgostit de Alexandra din capitală.

Întâlnirea lor neașteptată a avut loc în apropierea havuzului central, unde Saniok a sărutat-o pe fata oxigenată - "nu pe obraz, nu pe buze, nu pe frunte, nu pe ureche, nu pe gât, nu pe umăr, nu pe piept, nu pe burtă, nu pe spinare, nu în șold, nu pe buci, nu pe picioare, nu în toate locurile enumerate, ci a sărutat-o pe ea,  și asta chiar în stradă, în plină zi."

Apoi și-a spintecat soția cu o lopată, pentru că ea nu era oxigen, și a adăpostit-o pe Sașa, care fugise de soțul ei gelos...

O poveste oxigenată despre lipsa de oxigen. Un spectacol despre căutare. El nu răspunde la întrebarea ce este oxigenul, ci doar îl caută. Pentru că fiecare dintre noi îl simte diferit.

Pentru cine este Iubirea, pentru cine Adevărul, pentru cine Dumnezeu, pentru altul Banii, etc. Nimeni nu va rămâne indiferent.

Biletele sunt deja disponibile aici.

Atenție!

  • Începutul spectacolului la ora 18:30;
  • Durata spectacolului 110 min;
  • Accesul de la 16 ani;
  • Spectacolul se va desfășura pe scena Centrului Național de Educație prin Artă;
  • Spectacolul va fi prezentat în limba română.

source:Afisha.md
0