Târgul AuGust de Weekend, de la Construct Depo, săptămânal în Chișinău

În acest weekend, locuitorii orașului vor putea merge în vizită la târgul August de Weekend, unde vor fi expuse în vânzare produse de sezon, confecții de artizanat și, de-asemenea, vor avea loc diverse activități.

În așa mod, fructe și legume proaspăt culese vor fi expuse de către producătorii locali care vor fi prezenți la acest târg. 

Evenimentul AuGust de Weekend este inițiat și organizat de către AuGust Festival, în colaborare cu Constuct Depo, pentru finele săptămânii. Târgul va avea loc începând de dimineață, pe strada Codrilor 16, în orașul Chișinău. 

"Edițiile trecute ale târgului AuGust Festival au confirmat necesitatea creării unei piețe săptămânale. Scopul nostru este să venim atât în sprijinul producătorilor locali, cât și al locuitorilor orașului, care vor putea găsi, în zile de sâmbătă și duminică, produse proaspete și de înaltă calitate direct din sursele producătorilor locali." spun organizatorii evenimentului.

Circa 20 de producători vor fi prezenți în spațiul destinat pentru târg. Aceștia vor comercializa fructe și legume de sezon, fructe uscate, ceaiuri din plante medicinale, miere, produse apicole, produse procesate, obiecte artizanale ș.a.

Locul desfășurării: str. Codrilor 16, Chișinău, în fiecare sâmbătă și duminică de la 10:00 până la 16:00.

Scopul evenimentului este de a promova și de a susține produsele localnicilor.

Târgul AuGust de Weekend face parte din inițiativa Festivalul de Struguri Timpurii AuGust care va avea loc pe 15 si 22 august la Durlești, în fața Casei de Cultură și care are ca scop promovarea producătorilor locali, a agriculturii responsabile și a explorării culturale în spațiul urban și periurban. AuGust de Weekend va fi deschis pentru toată lumea în fiecare zi de sâmbătă și duminică, în intervalul de ore 10:00 - 16.00.

source:Afisha.md
0