Sucurile și nectarele Vita – încărcătura ta de vitamine la „FOSFOR”

Pe 6 iulie, pe teritoriul GoodZone va avea loc cel de-al cincilea festival „FOSFOR”. Fanii muzicii electronice se vor putea bucura de 11 ore de seturi incendiare ale celor mai celebri DJ-i din Moldova și din lume. Sucurile și nectarele „Vita” vor fi partenerul acestui festival și te vor ajuta să rămâi energic, puternic și încărcat cu vitamine toată noaptea.

„Vita” – „fructe lichide” într-un ambalaj confortabil

Toată lumea știe despre avantajele sucurilor și a nectarelor „Vita”. Acestea sunt o modalitate perfectă pentru potolirea setei, cea mai accesibilă sursă de glucoză, fructoză și alte substanțe nutritive, precum și cea mai bună modalitate „de a-ți reîncărca rapid bateriile” la festivalul „FOSFOR”.

Compania „Orhei-Vit” este un producător popular de sucuri și alimente pentru copii din Moldova. Sucurile și nectarele „Vita” se disting prin gustul lor natural, prospețimea fructelor și prin absența aditivilor artificiali și a conservanților. Produsele companiei pot fi folosite de copii de la 2 ani.

În procesul de producere a sucurilor „Vita”, sunt folosite doar tehnologii moderne de prelucrare, pentru a păstra gustul natural al fructelor, precum și toate vitaminele și mineralele necesare pentru un stil de viață activ și sănătos.

Gama de produse „Vita” este reprezentată nu doar de gusturi tradiționale (mere, roșii, piersici etc.), ci și de combinații exotice: multifruct, portocale, ananas.

Biletele online pot fi achiziționate pe site-ul Afisha.md precum și în aplicația Coca-Cola. Acestea pot fi achitate în orice mod convenabil pentru tine: cu ajutorul cardului bancar, în numerar prin intermediul unui terminal sau curier.

Biletele fizice pot fi achiziționate la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului, 28/1, etajul 2 sau în orice magazin din rețeaua Enter.

source:Afisha.md
0