Septembrie plin de umor și satiră: Spectacolele de la Teatrul Satiricus

Publicat: 1 septembrie 2023

În luna septembrie, teatrul din Chișinău, Teatrul Național Satiricus "Ion Luca Caragiale", aduce spectacole interesante. Aceste spectacole combina umorul și satira pentru a aborda subiecte importante. 

Cu actori talentați și producții de calitate, acest teatru este un loc de divertisment de top în Chișinău. Iată ce vă puteți aștepta în luna septembrie la acest teatru!

Unchiul Vanea

PreviewImageSpectacolul are loc pe data de 15 septembrie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Doctor de Femei

PreviewImageDespre spectacol: Acest spectacol este o comedie despre infidelitate, ceva ce va rămâne mereu actual și va persista în fiecare societate. Personajul principal, doctorul Moulineaux, devine infidel către soția sa la doar șase luni de căsătorie. Într-un târziu soția sa află despre acest fapt, doctorul încercând să se îndreptățească implicându-l pe prietenul său - Bassinet, care în loc de a rezolva situația dintre cei doi, o face și mai complicată.
Spectacolul are loc pe data de 16 septembrie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Casa

PreviewImageDespre spectacol: Acest spectacol este o premieră din toamna anului 2021, și una dintre cele mai vizitate piese ale Teatrului Satiricus. Succesul de public este determinat de o problemă actuală țării noastre, dar și desigur datorită profesionalismului celor din scenă.
Spectacolul are loc pe data de 17 septembrie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Titanic Vals

PreviewImageDespre spectacol: Piesele de teatru ale lui Tudor Mușatescu, în deosebi comediile „Titanic Vals", ”... escu" și melodrama „Visul unei nopți de iarna", s-au bucurat de un succes constant atât în România, cât și în străinătate, „Titanic Vals” si ”... escu” fiind și ecranizate
Spectacolul are loc pe data de 21 septembrie, la ora 17:00.
Biletele online pot fi procurate aici.

Ecuații Amoroase

PreviewImageDespre spectacol: Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog.
Spectacolul are loc pe data de 23 septembrie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

Revizorul

PreviewImageDespre spectacol: Acest spectacol a fost scris de Nikolai Gogol și reprezintă o adevărată capodoperă a literaturii universale. Piesa ne prezintă o satiră care ne arată cum este defapt birocrația și corupția. Problema pe care o redă această operă este, a fost, și va rămâne actuală mereu, cât există lumea și pământul. „Cu cât adevărurile sunt mai înalte, cu atât trebuie să fim mai atenţi cu ele... Altfel se vor transforma în lucruri comune, iar lucrurile comune nu mai sunt crezute!”
Spectacolul are loc pe data de 24 septembrie, la ora 18:30.
Biletele online pot fi procurate aici.

source:Afisha.md
0