Selena Gomez a lansat o nouă melodie originală, ce se regăsește și în documentarul ei - My Mind & Me

Publicat: 4 noiembrie 2022

Selena Gomez a lansat o nouă melodie originală, ce se regăsește și în documentarul ei - "Selena Gomez: My Mind & Me". Inspirată de propriile ei jurnale personale, noua melodie - "My Mind & Me" - descrie părți profund sensibile din viața cântăreței și a fost scrisă de Selena, Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Stefan Johnson și Jordan K. Johnson.

După ani de zile în lumina reflectoarelor, Selena atinge o nouă perspectiva artistică. Acest documentar unic și intim, regizat de Alek Keshishian ("Madonna: Truth or Dare") se întinde pe o perioadă de șase ani, până în momentul prezent.

Documentarul este un film original Apple, produs de Lighthouse Management + Media și Interscope Films. Documentarul, care a avut premiera la Festivalul de Film AFI, a fost lansat la nivel mondial pe 4 noiembrie.

Selena Gomez a vândut milioane de piese în întreaga lume și a strâns miliarde de streamuri de muzică la nivel global. Cariera muzicală a fost acompaniată de una actoricească, Selena jucând în numeroase filme și emisiuni TV. În prezent, apare în serialul "Only Murders in the Building", pentru care a primit o nominalizare la Premiile Emmy de anul acesta.

source:Afisha.md
0