Reuniunea fericită a familiei: Ben Affleck, Jennifer Lopez și fosta soție, Jennifer Garner, împreună cu toți copiii

Publicat: 25 aprilie 2023

Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jennifer Garner și copiii lor formează o mare familie fericită, conform presei internaționale. Recent, au fost văzuți împreună la un eveniment școlar al fiului cel mic al lui Ben, Samuel, în Santa Monica. 

Actorul se dovedește a fi un tată veritabil și adorabil pentru toți copiii săi, inclusiv pentru gemenii de 15 ani ai lui Jennifer Lopez, Max și Emme, care-l divinizează. În timp ce Jennifer Lopez își promovează cele două filme recente, "Shotgun Wedding" și "Mama", vedeta a ales o ținută lejeră și comodă, în timp ce Ben Affleck este casual, îmbrăcat cu jeanși, ghete sport, tricou și sacou.

La eveniment a fost prezentă și Jennifer Garner, fosta nevastă a lui Ben Affleck, care s-a îmbrăcat într-un stil tineresc și a arătat spectaculos. Ea a împlinit recent 51 de ani și nu a venit însoțită de partenerul său de viață John Miller. Totuși, paparazii i-au surprins recent pe Ben Affleck și John Miller bucurându-se de revedere în fața casei actriței.

Într-un interviu, Jennifer Lopez a povestit despre cât de destinsă și prietenoasă este atmosfera în familia lor și cât de bine se simt copiii datorită acestui lucru. Cu toate că tatăl natural al gemenilor, Marc Anthony, nu se vede aproape niciodată cu copiii săi, Ben Affleck îi oferă acestora o prezență stabilă și iubitoare în viața lor.

source:Afisha.md
0