Repertoriul Teatrului Satiricus din Chișinău pentru Luna Noiembrie

Publicat: 30 octombrie 2023

Luna noiembrie promite să aducă o varietate bogată de spectacole la Teatrul Satiricus din Chișinău. Această instituție de renume își continuă tradiția de a oferi publicului său o gamă largă de producții de teatru, acoperind diverse genuri și gusturi. Indiferent dacă sunteți pasionat de clasici sau sunteți în căutarea unor experiențe teatrale mai contemporane, iată ce vă așteaptă în luna noiembrie:

"Hamlet" - 03 noiembrie 2023

PreviewImage

„Hamlet” este, cu siguranță, cea mai renumită piesă a lui Shakespeare.
Aceasta se remarcă prin originalitatea sa, marcată de ideile unice promovate în acest spectacol, trăirile, sentimentele, obsesiile, concepțiile spirituale și politice, dar și de problemele mereu actuale în orice societate.
Detalii și bilete aici.


"Nunta" - 04 noiembrie 2023

PreviewImage

Această lucrare este una clasică adaptată după stilul dramaturgic al lui Anton Pavlovici Cehov ce îmbină muzica și coregrafia actorilor profesioniști.
Detalii și bilete aici.


"Titanic Vals" - 05 noiembrie 2023

PreviewImage

Despre spectacol: Piesele de teatru ale lui Tudor Mușatescu, în deosebi comediile „Titanic Vals", ”... escu" și melodrama „Visul unei nopți de iarna", s-au bucurat de un succes constant atât în România, cât și în străinătate, „Titanic Vals” si ”... escu” fiind și ecranizate
Detalii și bilete aici.


"Îți vreau soțul" - 10 noiembrie 2023

PreviewImage

În centrul este prezentat un cuplu căsătorit, soțul - Andrei, și soția - Elena. Cei doi sunt în pragul celei de a 20-a aniversare de la căsătorie. Însă deodată, Elena primește în pragul ușii sale un cadou - o amantă a soțului său. Însă ea nu vine singură, ci însoțită de o propunere intrigantă. Hmm, oare despre ce este vorba?
Detalii și bilete aici.


"Doctor de femei" - 11 noiembrie 2023

PreviewImage

Acest spectacol este o comedie despre infidelitate, ceva ce va rămâne mereu actual și va persista în fiecare societate.
Detalii și bilete aici.


"Revizorul" - 12 noiembrie 2023

PreviewImage

Acest spectacol a fost scris de Nikolai Gogol și reprezintă o adevărată capodoperă a literaturii universale. Piesa ne prezintă o satiră care ne arată cum este defapt birocrația și corupția.
Detalii și bilete aici.


"Maestrul și Margarita" - 16 noiembrie 2023

PreviewImage

Sandu Grecu rezolvă regizoral problema din start, enunţând (scenografic şi lingvistic) „edificarea” Turnului Babel, acceptând astfel, convingător, dialogul în diferite limbi: ebraică, germană, rusă, spaniolă, italiană, română.
Detalii și bilete aici.


"Ecuatii amoroase" - 17 noiembrie 2023

PreviewImage

Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog.
Detalii și bilete aici.


"Hoțul" - 18 noiembrie 2023

PreviewImage

Un hoț a decis să jefuiască un apartament bogat. El era foarte încrezut în gândul că proprietarii acestuia nu sunt acasă, încât fără grabă a decis să se ocupe de obiectele scumpe ce se află în apartament. Atât de încrezut încât a reușit să se certe pe parcurs și cu soția sa, numea acea casă “locul său de muncă”.
Detalii și bilete aici.


"Unchiul Vanea" - 24 noiembrie 2023

PreviewImage

Detalii și bilete aici.


"Fără pijamale" - 25 noiembrie 2023

PreviewImage

Aceasta este scrisă pe baza unei comedii universale franceze - Moumou. Piesa se juca pe cele mai renumite scene ale lumii, pe Brodway, și chiar la Hollywood, și se bucura de un succes fascinant.
Detalii și bilete aici.


"Ciuleandra" - 26 noiembrie 2023

PreviewImage

Acest musical redă metafora unei crime și este o operă fundamentală ce povestește despre poporul nostru. Muzica scrisă de Marian Stârcea este o creație unică și adânc națională.
Detalii și bilete aici.

Indiferent de preferințele dvs. în materie de teatru, Teatrul Satiricus din Chișinău promite o varietate de spectacole care să vă încânte și să vă captiveze. Rezervați-vă biletele pentru aceste evenimente speciale și bucurați-vă de o experiență teatrală de neuitat în luna noiembrie!

source:Afisha.md
0