RedBull îți asigură doza de energie pentru cele 11 ore de FOSFOR

În acest an, FOSFOR te va arunca în nebunia celor mai tari hit-uri ale DJ-ilor din Moldova și din întreaga lume. Fii sigur că ai aripile la tine. Dacă nu, RedBull are mereu o pereche. El e capabil să te inspire. Băutura îți va umple corpul cu o nouă încărcătură de energie!

Cum și când se poate de utilizat băutura energică Red Bull?

Red Bull poate fi consumat în orice moment al zilei, este important să se ia în considerare numai faptul că este o băutură energizantă. Red Bull este un produs funcțional și nu este destinat pentru potolirea setei. Produsul nu înlocuiește apa și nu are scopul de a restabili echilibrul de apă în organism. Compoziția produsului include numai componente de înaltă calitate: cofeină, taurină, vitaminele din grupul B, glucoză, zaharoză și apă alpină.

O singură băutură (250 ml) conține la fel de multă cofeină ca și o ceașcă de cafea de același volum. Consumul băuturii energizante Red Bull se ia în calcul cu aportul zilnic recomandat de cofeină.

Red Bull inspiră, ori de câte ori e necesar!

Nu rata cel mai tare eveniment din această vară!

Biletele online la festival FOSFOR pot fi achiziționate online pe Afisha.md și prin intermediul oricărui terminal de plată din țară. În magazinele Enter (Chișinău), dar și în oficiul companiei Simpals (Calea Orheiului, 28/1, et. 2). De asemenea, biletele pot fi cumpărate și în aplicația Coca-Cola

source:Afisha.md
0