Posesorii biletelor la concertul Okean Elzy vor beneficia de transport gratuit spre Chisinau Arena

Publicat: 12 decembrie 2022

Pe data de 24 decembrie, începând cu ora 19:00, la Chisinau Arena va avea loc concertul renumitei trupe Okean Elzy. Pentru posesorii biletelor, va fi organizat transport gratuit, anunță Primăria Chișinău.

Ion Ceban a solicitat responsabililor din cadrul Direcției transport să prezinte un plan corespunzător.

Conform edilului, autobuzele spre Arena Chișinău ar urma să circule pe 24 decembrie după-amiază. Acestea vor porni de la ora 16:00 și vor circula până la ora 18:30, cu interval de circa 30 de minute. După ora 22:00, vehiculele ar urma să aducă spectatorii spre Circ, de unde aceștia vor putea prelua alte mijloace de transport.

„Va fi un eveniment foarte mare. Un concert unde este preconizat să participe mii de oameni. În scenă vor fi cei de la Okean Elzy și sunt foarte mulți doritori. Am discutat cu organizatorii și au apelat la noi pentru a-i susține în ceea ce privește transportul public. (…) Vă rugăm să realizăm un plan de organizare a transportului public de la 16:00 până la 18:30, într-un interval de 30 de minute, șapte-zece autobuze să se deplasează spre Arenă. Și de la 22:00, de la Arenă spre Circ”, a declarat Ceban în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.

Deschiderea Chișinău Arena: Transport public asigurat către obiectiv

source:Afisha.md
0