Petrecerea 50/50 Neon-Time la Teatrul Radical din Chișinău

În acest weekend a avut loc cea de a 7-a ediție a petrecerii "50/50 Neon Time Kids Party", scopul căreia este de a distra copii în această situație stresantă. Acest lucru înseamnă că deja 70 de copii din Ucraina au avut șa să se distreze împreună cu cei de la Neon Time și Teatrul Radical

Copiii trebuie să trăiască într-o lume a frumuseţii, jocurilor, basmelor, muzicii, desenului, imaginaţiei, creativităţii!

Neon Time a creat o atmosferă perfectă pentru copii! La petrecere fiecare se va întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul PICTORULUI sau de sine stătător.

Neon Time petrecere

La îndemâna participanților vor fi vopsele specializate pentru față, corp și chiar pentru haine, ele se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.

Participanții vor fi implicați în:

  • Vânătoarea lui Grinch
  • Squid Game 
  • Huggy Wuggy 
  • Limbo 
  • bătaie cu bulgări de zăpadă 
  • workshop de spionaj și alte jocuri distractive.

Neon Time petrecere pentru copii

Jocuri de creație ca: jenga, construcții din domino, pixel board, planșe de colorat cu carioci specializate, și recuzita fluorescentă ca baloane, ochelari, pălării vor colora petrecerea celor mai creativi.

Evenimente pentru copii ChișinăuDJ-ul va pune muzica preferată, iar efectele de lumini, fum și laser vor inspira copiii să se distreze într-o atmosferă excentrică.
Challenge-ul începe de la DRESSCODE! Îndemnăm participanții să fie îmbrăcați în cele mai țipătoare culori, sunt binevenite accesorii fluorescente specializate.

Evenimentul este organizat de Teatrul Radical în colaborare cu Afisha.md. Acesta va avea loc și în această duminică.
Biletele online pot fi achiziționate aici.

source:Afisha.md
0