Jenna Ortega regretă că mișcările ei au ajuns virale pe TikTok. Cum a luat naștere dansul lui Wednesday

Publicat: 15 ianuarie 2023

Jenna Ortega a dat lovitura anul trecut cu rolul lui Wednesday Addams. Actrița cunoscută din producțiile Disney s-a autodepășit și le-a arătat tuturor că este o actriță completă.

Serialul filmat în România a bifat cifre record pe Netflix și nu numai. Pe TikTok, mișcările lui Wednesday au fost replicate de milioane de fani, iar Jenna nu este prea încântată de asta.

Jenna Ortega este una dintre cele mai recente revelații din cinematografie. Deși multă lume o știe din producțiile Netflix, anul trecut, actrița a făcut un salt important. L-a impresionat pe Tim Burton și a dat totul pentru rolul lui Wednesday Addams. Serialul de 10 episoade i-a ținut pe fani cu sufletul la gură, iar fiica Familiei Addams a fost o sursă de inspirație pentru toți cei care s-au uitat la serial. Nu doar din punct de vedere, ci și din punct de vedere coregrafic.

În episodul în care Wednesday merge la bal, dansul ei este punctul central. Într-un interviu mai vechi, actrița a recunoscut că unele mișcări i-au venit pe moment. Imediat după ce a scena a apărut pe Netflix, s-a viralizat u viteza luminii, iar Jenna crede că asta nu este întocmai bine. Totuși, asta a ajutat-o foarte mult și la capitalul de imagine.


Wednesday este un fenomen

Acum, după ce pe TikTok au apărut milioane de videoclipuri inspirate din mișcările ei, Jenna a simțit nevoia să spună ce crede despre acest trend.

„Viața mea s-a shimbat, energia mea s-a schimbat. Este o nouă etapă în viața mea. Nu m-am așteptat ca dansul să devină viral, nici acum nu-mi vine să cred. Unele mișcări le-am studiat, altele au venit natural. La altele m-am gândit nopți întregi pentru că știam că trebuie să fructific asta. Nu pot să intru pe TikTok, nu pot să mă uit la toate acele videoclipuri. Bine sau rău, chiar nu pot intra acolo.”

Când va apărea al doilea seson al serialului vezi aici

source:Afisha.md
0