Gladiator Challenge: Cei mai puternici oameni din țară vor lupta pentru premiul cel mare

Publicat: 4 septembrie 2023

Gladiator Challenge Moldova, te invită la un evenimentul sportiv care va face inima să-ți bată mai tare iar sângele să fiarbă în vene. Acesta va avea loc pe 28 Octombrie la Arena Chisinau.

Gladiator Challenge este mai mult decât o competiție sportivă, este o adevărată Arenă a Eroilor moderni din țara noastră, unde forța și curajul sunt puse la încercare.

Biletele pot fi procurate aici

Vei vedea în acțiune 100 cei mai buni sportivi de performanță dintre care campioni mondiali, europeni și naționali! În arenă, se vor întâlni sportivi din toate domeniile de sport (arte marțiale mixte, box, rugby, judo, lupte libere, greco-romane, crossfit, bodybuilding, sambo etc.). Femei și bărbați care vor trebui să supraviețuiască provocărilor pentru a cuceri titlul și premiul mare.

Pe parcursul a 2 zile participanții vor fi provocați să-și pună la încercare abilități ca puterea, rezistența, agilitatea și lucrul în echipă.
Totodată vei avea parte de o serie de activități captivante la fața locului, premii, concursuri, iar surpriza cea mare: Invitații speciali care vor încinge atmosfera cu muzică bună - Gândul Mâței.

Fii primul care află cine va deveni cel mai puternic om din țară și deținătorul premiului mare de 100.000 lei
Asigură-ți prezența la cel mai așteptat eveniment sportiv al anului și fii martorul unei bătălii remarcabile între Gladiatorii Moderni.

source:Afisha.md
0