E vară, e weekend, e timpul să te relaxezi pe măsură.

Evenimentele care îți vor asigura un început de weekend minunat!

E vară, e weekend, e timpul să te relaxezi pe măsură. Am selectat pentru tine 11 evenimente interesante, care cu siguranță îți vor face acest weekend productiv și mega interesant:

Vineri, 16 iulie

1. Concertul “Sparkling Party cu Arsenium” 16 iulie, ora 19:00 în Orașul Subteran Cricova

Petrece o seara de neuitat - cină în aer liber cu un program artistic, cu muzică live, cu delicii gastronomice de la restaurantul “regatul vinului” șI vin spumant nelimitat.

Vor răsuna cele mai îndrăgite melodii din proiectul O-Zone șI cele mai noi piese semnate de Arsenium.

2. Spectacolul “Trezitul - Legenda lui Siddhartha” 16 iulie, ora 19:00 la Teatrul Totem 

Spectacolul este o parabolă bazată pe legende și parabole despre una dintre cele mai misterioase și extraordinare personalități din întreaga istorie a omenirii - Buddha.

3. Filmul “Creed” 16 iulie, ora 21:20 la Digital Park

Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Graham McTavish și Tessa Thompson în drama sportivă Ryan Cougler. Este greu să fii fiul unui atât de cunoscut boxer precum Apollo Creed - mai ales dacă ești departe de lumea sportului.

Sâmbătă, 17 iulie

4. Spectacolul “Doppelganger” 17 iulie, ora 19:00 la Digital Park

Dramă psihologică bazată pe opera fantastică a lui Fiodor Mihailovici Dostoievski „Visul unui om ridicol”. Intriga povestește despre lupta a două entități opuse într-o singură persoană și nu lasă indiferentă o călătorie fantasmagorică în sine a unei tinere fete care a fost respinsă și nu a fost înțeleasă de societate.

5. Filmul “Бен-Гур” 17 iulie, ora 21:20 la Digital Park

O adaptare de film a operei nemuritoare „Ben-Hur: Povestea lui Hristos”, scrisă de scriitorul american Lew Wallace.

6. Filmul “Knock” 17 iulie, ora 23:00 la Digital Park

Vedeta filmelor „1 + 1”, „Samba” și „Ciocolată” de Omar Si în comedia franceză ușoară „Doctor Knock Scam”. Franța, anii cincizeci. Micul hoț Nok s-a dat în datorie și a decis să scape de Marsilia natală într-o navă de pasageri.

Duminică, 18 iulie 

7. Spectacol distractiv pentru copii “Neon Time” 18 iulie, ora 11:00 și 14:00 la Teatrul Radical

Neon Time organizează evenimente distractive pentru copii cu lumina neon unde participanții vor explora efectul fluorescent al culorilor: se vor picta sine stătător, sau cu ajutorul pictorului, pe față, pe corp și chiar pe haine, având la îndemână vopselele specializate care se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.  

8. Spectacolul “Este ușor să renunți” 18 iulie, ora 19:00 la Teatrul Totem

Aceasta este o poveste arzătoare despre 4 adolescenți dependenți de droguri, fiecare dintre aceștia a parcurs un drum lung și spinos spre eliberarea de dependență, care le-a dat euforie și îi eliberează de povara grea pe care viața o dă uneori oamenilor. 

9. Filmul “Grown Ups”  18 iulie, ora 21:20 la Digital Park

Filmul începe la sfârșitul anilor 70, când Lenny, Eric, Kurt, Markus și Robert au obținut o victorie strălucită în campionatul de baseball pentru tineri pentru prima dată în viața lor. 

source:știri.md
0