Descoperă noi experiențe cu BECK’s la FOSFOR

Pe 6 iulie, pe teritoriul GoodZone, va avea loc festivalul de muzică electronică „FOSFOR”. Cele 11 ore de seturi și hit-uri grozave ale DJ-ilor naționali și internaționali și amestecul de stiluri muzicale nu vor lăsa pe nimeni să se plictisească, așa că fiți pregătiți pentru dans neîntrerupt și o atmosferă plină de adrenalină și euforie.

Va fi fierbinte, iar pentru a vă răcori, Beck’s vă va fi mereu alături. 

Beck‘s este berea germană ce își păstrează de peste 140 de ani neschimbată calitatea și nu se abate de la a respecta Legea Purității Berii, folosind doar cele 4 ingrediente de bază: apă, malț, hamei și drojdie. 

Este un lager cu un gust distinctiv corpolent, cu un buchet proaspăt de hamei și culoare aurie. Este efervescent, cu un gust proaspăt și puțin amărui. 

Beck’s este berea fără compromis, pentru cele mai tari experiențe pe care să le împarți împreună la FOSFOR Electronic Music Festival. 

Unlock experiences. Beck‘s ist bier. 

Biletele la festivalul „FOSFOR” pot fi achiziționate online, pe site-urile Afisha.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Puteți achita cu ajutorul cardului bancar sau în numerar prin intermediul unui terminal sau curier.

Biletele fizice pot fi achiziționate la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului, 28/1, etajul 2, sau în orice magazin din rețeaua „Enter”.

source:Afisha.md
0