Aproape toate biletele la concertul «Сплин» s-au epuizat într-o săptămână

Publicat: 22 septembrie 2023

Biletele la concertul trupei rock «Сплин», care va avea loc pe 14 octombrie la Arena Chișinău, aproape s-au epuizat în doar o săptămână. Un interes sporit fața de eveniment a dus la extinderea sălii.

«Concertul va avea loc de Ziua Orașului și am observat o cerere crescută fața de acest eveniment. În doar câteva zile, aproape tot ce plănuiam a fost vândut. Dar mai sunt trei săptămâni până la concert. Luând în considerare numeroasele solicitări ale fanilor trupei «Сплин», am decis să extindem sala prin deschiderea de noi sectoare și adăugarea de bilete GENERAL ACCESS. În același timp, până cînd nu mărim prețurile», au spus organizatorii concertului.

Potrivit acestora, costul biletelor pentru locuri suplimentare care au devenit disponibile pentru vânzare după extinderea sălii variază de la 400 la 700 de lei.

Biletele online pot fi procurate pe afisha.md

Trupa «Сплин» va avea un concert în Moldova pentru prima dată în 16 ani. Anume în țara noastră își va începe turneul mondial de toamnă.

Una dintre cele mai populare trupe rock „Сплин” va sărbători anul viitor cea de-a 30-a aniversare. Textele filozofice cu elemente de reflecție și stilul unic al trupei sunt cele care s-au îndrăgostit de la bun început fanii. «Сплин» nu se sfiește deloc să facă riff-uri, să flirteze cu grunge și tot nu refuză baladele.

În Arena Chișinău trupa „Сплин” își va cânta hiturile și, bineînțeles, piese noi.

source:Afisha.md
0