Aer pierdut. Lectură nouă. Dedicat Zilei Orașului

Teatrul Național „Eugène Ionesco” a fost fondat după o perioadă scurtă de la proclamarea independenței Republicii Moldova, pe data de 11 septembrie 1991.
 
Până la momentul când a fost recunoscut oficial de către ministrul Ion Ungureanu, acesta constituia doar un grup de actori ce au absolvit Şcoala Superioară de Teatru „Boris Şciukin”, din Moscova.

Astăzi, reprezentând unul dintre principalele teatre din capitală, Teatrul Național „Eugène Ionesco” ne prezintă un spectacol dedicat Zilei Orașului, un recital de poezie - Aer pierdut. Lectură nouă.Acest spectacol vă oferă șansa să vă întoarceți pe câteva ore în Vechiul Chișinău, îmbătat cu aroma florilor de tei, cu străzile mici și îngrijite, cu oameni frumoși și o cultură deosebită. 

Invitatul special al serii este Roman Yagupov. Alături de el vor evolua, cu poveștile sale despre Chișinău, și reprezentanții proiectului #ПРОчтение: Yolka Fliman, Andrei Kovalenko, Iosif Shats și Vera Maryanchik.

De asemenea, ținem cont să vă reamintim că la acest eveniment puteți avea acces în baza unuia dintre următoarele acte:

- Un certificat de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2

- Un test RT-PCR negativ care nu depășește 72 de ore de la data testării sau testul rapid antigen care să nu depășească 48 de ore din momentul efectuării acestuia (pe hârtie sau în formă electronică)

- Un raport medical în cazul persoanelor care au fost infectate cu COVID-19 (perioadă de la 15 la 180 de zile).

Pentru bilete, accesați linkul: https://bit.ly/3l8Eg5L

source:Afisha.md
0