Adam Sandler a interacționat cu un extraterestru într-un fragment din drama Astronaut de la Netflix



Publicat: 27 februarie 2024

Portalul IGN a publicat un fragment din drama științifico-fantastică "Spaceman" (Spaceman), în care rolul principal este interpretat de Adam Sandler. Filmul a fost regizat de Johan Renk, cunoscut pentru munca sa la serialul "Cernobîl" (Chernobyl).

"Astronaut" spune povestea astrofizicianului Jakub (Sandler), care se întoarce pe Pământ după o misiune periculoasă și își dă seama că relația sa cu soția sa se poate prăbuși în orice moment. Pentru a stabili contactul cu soția sa, eroul este ajutat de un companion foarte neobișnuit - o creatură misterioasă care a intrat în nava protagonistului în timp ce acesta călătorea în spațiu. În fragment puteți vedea conversația lor, în care creatura extraterestră încearcă să înțeleagă natura umană.

În acest film au mai jucat Carey Mulligan ("Drive"), Paul Dano ("Batman"), Kunal Nayer ("The Big Bang Theory"), Isabella Rossellini ("Blue Velvet") și alții. Intriga filmului se bazează pe romanul "Cosmonautul din Boemia" al scriitorului ceh Jaroslav Kalfar. Trailerul complet pentru "Cosmonaut" poate fi văzut mai jos. Acesta va avea premiera pe Netflix la 1 martie.

source:Afisha.md
0