5 metode de a ajunge la FOSFOR

Pe 6 iulie, pe malul lacului Ghidighici, pe teritoriul GOODZONE, pământul va fi zguduit de cel mai tare festival al acestei veri - FOSFOR.

13 artiști din Moldova și din întreaga lume își vor mixa cele mai bune piese. Lineup-ul divers, care îți va extinde cunoștințele despre muzica electronică, îți va dărui o gamă largă de vibrații pozitive!

Am pregătit pentru tine și prietenii tăi o listă de opțiuni cum să ajungi la festivalul FOSFOR. Îți recomandăm următoarele modalități:

1. La fiecare jumătate de oră, de la stația din suburbia sectorului Sculeni (stația de unde pleacă microbuzele spre Călărași), începând cu ora 17:00 până la ora 05:00 dimineața vor circula microbuze speciale, care te vor duce direct la GOODZONE (lângă GOA Territory). Costul călătoriei spre cel mai tare festival al verii va fi de 15 lei.

2. Poți lua un taxi. Mai ales că partenerul festivalului este iTaxi. Conducătorii auto vor fi informați din timp despre locația festivalului, de aceea va trebui doar să spui cuvântul magic FOSFOR, și te vei trezi dansând pe malul Ghidighici-ului. Dacă nu dorești să comunici cu șoferul, în aplicație am creat un punct FOSFOR pe care trebuie să-l specifici la comandarea mașinii.

3. Cu automobilul personal. Reamintim că festivalul te așteaptă și cu locuri de parcare special amenajate gratuite, dar și cu plată (20 lei pentru întreaga perioadă a festivalului). Accesează link-ul care va ajuta navigatorul să te aducă în siguranță la festival sau urmărește următorul video: 

4. Vrei să faci cunoștință cu oameni noi care gândesc la fel ca tine? Postează un anunț în grupul "Să mergem împreună la FOSFOR", unde poți găsi oameni care vor să meargă la festival și cu care poți călători împreună.

5. Dacă toate metodele propuse îți par prea plictisitoare și banale, dacă ești dornic de aventuri, poți profita de vechea metodă de călătorie - autostop-ul. Aceasta este cea mai extremă opțiune pentru amatorii de aventuri!

Teritoriul este asfaltat, așa că ia-ți haine și încălțăminte confortabile și asigură-te că vei avea o noapte de neuitat! Te așteptăm la festival!

Biletele la FOSFOR pot fi achiziționate online pe Afisha.md și prin intermediul oricărui terminal de plată din țară. În magazinele Enter (Chișinău), dar și în oficiul companiei Simpals (Calea Orheiului 28/1, et. 2). De asemenea, biletele pot fi cumpărate și în aplicația Coca-Cola.  

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.


source:fosfor.md
0