„Pringles Chips”: ronțăiți în ritmul „FOSFOR”

Pe 6 iulie, pe teritoriul GoodZone, va avea loc festivalul de muzică electronică „FOSFOR”. Cele 11 ore de seturi și hit-uri grozave ale DJ-ilor naționali și internaționali și amestecul de stiluri muzicale nu vor lăsa pe nimeni să se plictisească, așa că fiți pregătiți pentru dans neîntrerupt și o atmosferă plină de adrenalină și euforie.

Iar dacă brusc vi se va face foame, să știți că marca comercială „Pringles” este întotdeauna acolo unde au loc cele mai incendiare petreceri!

Ușoare, proaspete, crocante, chipsurile de cartofi „Pringles” reprezintă o gustare ”cu istorie”. Rețeta acestora a fost brevetată în anii '50, iar în scurt timp, milioane de clienți au îndrăgit gustul, forma confortabilă și ambalajul lor.

„Pringles” au fost primele chipsuri vândute în cutie cilindrică, iar imaginea brutarului mustăcios, Julius Pringle a devenit cartea de vizită a acestei mărci. Acum, chipsurile sunt vândute în 140 de țări din întreaga lume, iar cele peste 40 de gusturi variate sunt întotdeauna gata să surprindă.

În Moldova, marca comercială „Pringles” a apărut datorită companiei „Orbico” - cel mai mare distribuitor de mărci de renume mondial, inclusiv „Maretti”, „Dimah”, „Oral B”, „Tide”, „Londa” și multe altele.

Biletele la festivalul „FOSFOR” pot fi achiziționate online, pe site-ul Afisha.md, precum și în aplicația Coca-Cola. Puteți achita cu ajutorul cardului bancar sau în numerar prin intermediul unui terminal sau curier.

Biletele fizice pot fi achiziționate la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: str. Calea Orheiului, 28/1, etajul 2, sau în orice magazin din rețeaua „Enter”.

source:Afisha.md
0